Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale nu il va juca pe Steve Jobs: motivele pentru care actorul a renuntat la unul dintre cele mai ravnite roluri

Actorul britanic Christian Bale nu il va mai interpreta pe Steve Jobs in filmul biografic regizat de Danny Boyle despre cofondatorul grupului Apple, decedat in 2011, au anuntat mai multe surse din industria cinematografica.

Christian Bale nu il va juca pe Steve Jobs: motivele pentru care actorul a renuntat la unul dintre cele mai ravnite roluri


"Dupa o serie de discutii preliminare, Christian Bale a decis sa nu participe la proiectul acestui film biografic despre Steve Jobs produs de studiourile Sony", afirma pe site-ul ei revista Variety, supranumita "Biblia de la Hollywood", citand declaratiile mai multor surse.

 

La randul ei, publicatia The Hollywood Reporter citeaza o serie de surse din industria cinematografica si precizeaza ca actorul "a ajuns, dupa mai multe deliberari si sentimente contradictorii, la concluzia ca nu reprezenta cea mai buna alegere pentru acel scenariu".
In octombrie, Aaron Sorkin, scenaristul filmului, declarase intr-un interviu acordat pentru Bloomberg TV ca acel lungmetraj are nevoie "de cel mai bun actor actual dintr-o anumita categorie de varsta, iar acesta este Chris Bale".

 

 

Revista Variety noteaza faptul ca studiourile Sony vor cauta un alt actor pentru a-l interpreta pe creatorul vizionar aflat in trecut in fruntea grupului Apple, dupa ce Christian Bale si Leonardo DiCaprio au refuzat rolul. Potrivit aceleiasi reviste, studiourile Sony se afla in negocieri avansate cu Seth Rogen, care ar urma sa il interpreteze pe un alt cofondator al companiei Apple, Steve Wozniak.

 

Filmul - care va fi turnat la sfarsitul acestui an si inceputul anului 2015 - va avea la baza biografia devenita bestseller "Steve Jobs", de Walter Isaacson. Scenaristul Aaron Sorkin a adaptat deja aceasta carte aparuta la sfarsitul anului 2011, la scurt timp dupa decesul fondatorului grupului Apple.

 

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies