marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale vrea sa se razbune pe Viggo Mortensen in Out of the Furnace. Afla aici totul despre noul sau film

Casey Affleck va fi fratele lui Christian Bale in thrillerul "Out of the Furnace", produs de Relativity Media. Din distributie vor face parte Viggo Mortensen (rol negativ), Robert Duvall si Zoe Saldana, desi acestia inca nu au fost confirmati oficiali.

Christian Bale vrea sa se razbune pe Viggo Mortensen in Out of the Furnace. Afla aici totul despre noul sau film

Cu o actiune plasata in Indiana, in 1968 "Out of the Furnace" este povestea unui fost detinut care vrea sa se razbune pe cei responsabil de moartea fratelui sau mai mic.


Scenariul este o adaptare dupa o povestire scrisa de Brad Ingelsby si va fi scris de Scott Cooper care a regizat si scris drama Crazy Heart in 2009. Tot Cooper a fost desemnat sa semneze regia filmului.


Potrivit informatiilor aparute in Variety, Scott Cooper intentioneaza sa distribuie in rolul negativ pe Viggo Mortensen, cunoscut datoria aparitiilor sale in trilogia "Lord of the Rings", dar si in "G.I. Jane" (1997), "A Perfect Murder " (1998) si "A Walk on the Moon" (1999).

 

Filmarile la "Out of Furnace" vor debuta in iunie 2013, urmand ca filmul sa se lanseze in 2014. Pelicula se afla pe masa producatorilor de la Hollywood inca din 2008 cand atasati proiectului erau Leonardo DiCaprio si Ridley Scott.


Bale il va interpreta pe Slim un fost detinut care dupa ce a petrecut 4 ani in inchisoare pentru crima pune la cale o vendetta pentru a razbuna moartea fratelui sau (Casey Affleck). Deciziile sale complica relatia cu fosta sa iubita care e acum maritata cu seriful orasului. Rolul fostei iubite o are in centru pe Zoe Saldana, in timp ce Robert Duvall va fi unchiul lui Bale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies