marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Slater, detectiv de elita in “Necunoscutii”, la Pro Cinema, din 4 octombrie, in fiecare vineri

In Statele Unite, ramasitele a peste 40.000 de persoane inca asteapta sa fie identificate. Iar atunci cand investigatiile politiei ajung intr-un punct mort, voluntari civili din toata tara lucreaza pentru ca “Necunoscutii” sa-si recapete numele si identitatea.

Christian Slater, detectiv de elita in Necunoscutii , la Pro Cinema, din 4 octombrie, in fiecare vineri


Din 4 octombrie, in fiecare vineri, de la ora 20:00, telespectatorii Pro Cinema se vor intalni cu Christian Slater, protagonistul serialului “Necunoscutii” (“The Forgotten”), produs de Jerry Bruckheimer (“CSI: Miami”, “Cold Case”, “Disparuti fara urma”, “Piratii din Caraibe”). Heather Stephens (cunoscuta din “Neveste disperate”), Bob Stephenson (“Fight Club”, “Jericho”) si Elisha Cuthbert (“24”) sunt partenerii lui Slater in acest serial.

 


Dupa ce politia renunta sa mai cerceteze unele cazuri de crima, Alex Donovan (Christian Slater) si echipa sa de detectivi amatori cunoscuti sub numele de Reteaua necunoscutilor intra in actiune. Acestia trebuie sa rezolve un complicat puzzle in care piesa cea mai importanta este aflarea identitatii victimei si apoi prinderea criminalului. Oameni obisnuiti care s-au oferit voluntar sa rezolve cele mai complicate cazuri de crima, detectivii condusi de Alex Donovan pornesc intr-o calatorie emotionanta al carei scop este recuperarea numelui si identitatii unor oameni disparuti in conditii tragice. Aceste persoane neidentificate, ucise cu ceva timp in urma. reprezinta si naratorii fiecarui episod in parte.

 


Detectivii au motive personale pentru care au ales sa se implice in aceste cazuri. Alex Donovan este un fost ofiter de politie a carui fiica, in varsta de 11 ani, a fost rapita si nu a mai fost gasita niciodata. Lindsey Drake este casatorita cu un criminal care-si executa pedeapsa. Candance Butler isi uraste slujba de zi si accepta sa lucreze alaturi de membrii retelei pur si simplu din dorinta de a ajuta alti oameni. Tyler Davies, un sculptor, cel mai nou membru al echpei, a mai facut investigatii alaturi de politie pentru rezolvarea unor crime. Impreuna ei pornesc sa reconstruiasca adevarul legat de cazurile de crima pornind doar de la cateva probe materiale.

 

Lucrand contra cronometru pentru ca fiecare victima sa-si recupereze numele si povestea vietii, detectivii trebuie sa rezolve cazurile inainte ca persoanele decedate sa fie ingropate intr-un mormant pe care sa scrie doar: necunoscut.
Un thriller care “trebuie urmarit cu prudenta de cei slabi de inima”, dupa cum s-a scris in presa America despre acest serial, “Necunoscutii” seduce atat mister, intensitatea actiunii, cat si prin performanta lui Christian Slater.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies