marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christina Applegate isi face cadou sani noi!

Christina Applegate, vedeta serialului “Familia Bundy” difuzat de Pro Cinema in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 16:00, va face saptamana viitoare o operatie de reconstructie a sanilor, dupa ce, in luna iulie a suferit o dubla masectomie.

Christina Applegate isi face cadou sani noi!

Actori Relationati

“Este un cadou pe care mi-l ofer cu ocazia aniversarii mele”, spune Applegate, care pe 25 noiembrie implineste 37 de ani.

Vedeta din “Familia Bundy” afiseaza o atitudine foarte curajoasa si refuza sub orice forma sa se considere o victima.

““Este foarte greu, este adevarat si am de parcurs un drum lung pana sa pot spune ca am depasit aceasta situatie”, marturiseste actrita.

Dar, desi recunoaste ca a avut si momente in care a fost “la pamant”, Christina Applegate prefera sa vada “partea plina a paharului” si sa aleaga o atitudine plina de optimism.

“Refuz sa fiu deprimata din cauza acestei boli. Mai bine profit de experienta prin care am trecut pentru a le avertiza pe femei cat de importanta este prevenirea acestei boli”, mai spune Applegate, care adauga ca toata aceasta nefericita intamplare are si o parte buna: “Nu va mai trebui sa port sutien niciodata si probabil, chiar si la varsta de 90 de ani voi avea niste sani de invidiat”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies