marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christina Hendricks, pe vremea cand nu era celebra: cum s-a transformat din ratusca cea urata in cea mai dorita femeie din America

Christina Hendricks este una dintre cele mai frumoase actrite ale momentului, care i-a cucerit definitiv pe barbati cu rolul senzual din serialul Mad Men. Desi astazi este pe culmile gloriei, actrita roscata si-a adus aminte cat de chinuita a fost in liceu, cand era considerata ratusca cea urata.

Christina Hendricks, pe vremea cand nu era celebra: cum s-a transformat din ratusca cea urata in cea mai dorita femeie din America

Astazi este una dintre cele mai dorite femei de barbati si invidiata de publicul feminin pentru formele ei voluptoase. Dar starul seriei Mad Men a dezvaluit cat de mult a suferit in copilarie: "Zilele mele din adolescenta au fost nefericite. Toti isi bateau joc de mine toti colegii. Perioada liceului a fist un cosmar pentru mine, pentru ca eram mai rebela, adoram sa ma imbrac in stil goth si toti radeau de mine. Eu si prietenii mei eram considerati niste ciudati. Am trecut prin multe umilinte, uneori ne si scuipau." a povestit pentru Daily Mail actrita americana.

 

 GALERIE FOTO 18 momente sexy cu Christina Hendricks

 

Hendricks a mai spus ca prima data cand s-a simtit atragatoare a fost cand a participat mai tarziu, la o competiti de modeling: "Cand am vazut pozele, am inceput sa plang, nu stiam ca pot sa fiu draguta. "

 

De la fetita de 14 ani nesigura si chinuita, Christina Hendricks a ajuns o actrita in voga si una dintre cele mai frumoase femei din lume si a fost votata in 2011 de catre cititorii resvistei Esquire drept cea mai sexy femeie din SUA. "Daca m-as putea intoarce la fetita de 14 ani care eram, i-as spune sa nu puna la suflet nimic pentru ca oricum va ajunge unde isi doreste si va fi fericita."

 

 

 

 

Aparitiile ei pe covorul rosu au creat intotdeauna valva. O parte din presa a apreciat stilul ei propriu si faptul ca se mandreste cu formele ei voluptoase, dar au existat si rautaciosi care nu agreaza gustul ei in materie de imbracaminte si nici faptul ca isi scoate in evidenta formele. Anul trecut, a fost votata drept cea mai dorita femeie din SUA si si-a mai pus o prezenta notabila in palmares cu rolul din Drive, unul din cele mai apreciate filme din 2011.

 


Totusi, indiferent de ce comentarii apar, la 37 de ani, Christina Hendricks este una dintre actritele cele mai populare ale momentului si pe care o sa o vedem cu siguranta, mai des. In 2012 pregateste 3 filme.

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies