marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christina Ricci s-a casatorit: cum arata acum Wednesday din Familia Addams

Actrita americana Christina Ricci s-a casatorit cu cameramanul James Heerdegen, in cadrul unei ceremonii restranse, organizata sambata la New York, la care au participat membrii familiei si prietenii apropiati ai celor doi.

Christina Ricci s-a casatorit: cum arata acum Wednesday din Familia Addams

Actrita, in varsta de 33 ani, a purtat o rochie de mireasa Givenchy din tul de matase alba, cu aplicatii de dantela Chantilly si paspoal de satin, brodata cu perle minuscule. Valul de mireasa a fost de asemenea din tul alb, cu aplicatii de dantela Chantilly, informeaza people.com.


Ceremonia a avut loc la Manhattan's Harold Pratt House & Peterson Hall, un conac vechi de aproape un secol, unde are se sediul si Consiliul american pentru Relatii Externe. Christina l-a cunoscut pe James pe cand filma pentru sitcomul "Pan Am", logodnicul ei fiind pe atunci asistent de camera. Cei doi si-au facut publica relatia in februarie 2012.

 

 


"Faptul ca am ajuns sa spun «logodnic» in loc de «prieten» este cel mai placut lucru (de cand suntem impreuna, n. red.). Abia astept sa spun cuvantul «sot»", a declarat Christina Ricci revistei People, in luna iulie. In 2009, Christina a rupt logodna cu actorul Owen Benjamin. Ea declara pe atunci ca barbatul ideal este pentru ea "o persoana amuzanta si inteligenta, cu care sa-i placa sa-si petreaca timpul".

 


Christina Ricci, nascuta pe 12 februarie 1980, nominalizata la premiile Emmy, a devenit cunoscuta datorita rolului Wednesday Adams din filmele "Familia Addams" (1991) si "Trasnaile familiei Addams" (1993). Rolurile pe care le-a interpretat au variat de la cele din filme de arta, precum "Furtuna de gheata" (1997), regizat de Ang Lee, la filme dramatice, precum "Monstrul" (2003), in care a jucat alaturi de Charlize Theron, si comedii independente, precum "Nu numai sex" (1998), pentru care a fost nominalizata la Globurile de Aur. Ricci a jucat si in filme cu succes de casa, precum "Legenda calaretului fara cap" (1999), in care l-a avut alaturi pe Johnny Depp. Cel mai recent film in care a aparut este "Bel Ami".

 

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto" Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies