marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christina Ricci si Winona Ryder s-au reintalnit dupa 23 de ani: cum arata cele doua actrite care au jucat impreuna in Mermaids

Dupa o perioada destul de lunga in care nu s-au vazut, Winona Ryder si Christina Ricci s-au reintalnit la prezentarea de moda a lui Marc Jacobs.

Christina Ricci si Winona Ryder s-au reintalnit dupa 23 de ani: cum arata cele doua actrite care au jucat impreuna in Mermaids

 

Cele doua actrite se cunosc de foarte multa vreme, mai exact din anul 1990 cand au avut amandoua roluri in filmul Mermaids in care a aparut si Cher.

 

Privindu-le in prezent pe cele doua actrite ajunse la maturitate este destul de greu ca cineva sa isi imagineze cum ar fi putut arata in copilarie; Winona Ryder, in varsta de 41 de ani si Christina Ricci, cu 8 ani mai mica decat fosta sa partenera de platouri au arata extraordinar la Fashion Show-ul lui Jacobs, Ryder atragand atentia fotografilor cu un look soficticat,in timp ce Ricci pare mereu tanara, scriu cei de la Huffington Post.



Christina Ricci, nascuta pe 12 februarie 1980, nominalizata la premiile Emmy, a devenit cunoscuta datorita rolului Wednesday Adams din filmele "Familia Addams" (1991) si "Trasnaile familiei Addams" (1993). Rolurile pe care le-a interpretat au variat de la cele din filme de arta, precum "Furtuna de gheata" (1997), regizat de Ang Lee, la filme dramatice, precum "Monstrul" (2003), in care a jucat alaturi de Charlize Theron,si comedii independente, precum "Nu numai sex" (1998), pentru care a fost nominalizata la Globurile de Aur. Ricci a jucat si in filme cu succes de casa, precum "Legenda calaretului fara cap" (1999), in care l-a avut alaturi pe Johnny Depp. Cel mai recent film in care a aparut este "Bel Ami", lansat anul trecut.


La cererea designerului au fost prezente si alte vedete ca Drew Barrymore aratand fabulos intr-o creatie de culoare alba, Sofia Coppola care s-a prezentat cu un look clasic alegand o camasa alba si o pereche de pantaloni negri sau Michelle Dockery care a stralucit intr-un deux-piece de matase gri accesorizat cu o pereche de pantofi rosii completati de o geanta in aceeasi culoare.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies