marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christoph Waltz va fi un sef de cosmar in Horrible Bosses 2: Jennifer Aniston, Jason Bateman si Jason Sudeikis se intorc in continuarea comediei de succes

Christoph Waltz, castigator al Premiului Oscar, se afla in negocieri pentru a juca in Horrible Bosses, continuarea comediei de succes din 2011.

Christoph Waltz va fi un sef de cosmar in Horrible Bosses 2: Jennifer Aniston, Jason Bateman si Jason Sudeikis se intorc in continuarea comediei de succes

Christoph Waltz va fi un sef de cosmar in Horrible Bosses 2, anunta cei de la Hollywood Reporter. Actorul, recompensat cu 2 premii Oscar pentru rol secundar, ambele in filme regizate de Quentin Tarantino, urmeaza sa joace rolul tatalui lui Chris Pine. Relatia dintre ei va fi in centrul filmului.


In partea a doua isi vor relua rolurile atat Jennifer Aniston, cat si Jason Bateman, Charlie Day sau Jason Sudeikis. Waltz a mai discutat cu producatorii in urma cu cateva luni, insa atunci programul nu ii permitea sa accepte proiectul. Intre timp, actorul a terminat alte proiecte si se poate apuca de filmari.

 



Primul film, lansat in 2011, a fost un succes de box-office, chiar daca este o comedie interzisa minorilor din cauza scenelor explicite. La nivel global, a strans incasari de 208 milioane de dolari, o cifra buna pentru filme restrictionate.

Nick Hendricks (Jason Bateman), Dale Arbus (Charlie Day) si Kurt Buckman (Jason Sudeikis) sunt trei prieteni care, satui de sefii lor abuzivi, ajung la concluzia ca singura lor sansa de a fi linistiti este sa isi ucida sefii. Numai ca este usor de zis, greu de facut, pentru ca sefii lor sunt cu totul speciali...

 

 

 

Nick are parte de un sef dispus sa isi manipuleze angajatii (personaj interpretat de Kevin Spacey) in asa fel incat sa se aleaga praful de carierele lor, Dale este hartuit sexual de Julia (Jennifer Aniston), sefa sa stomatolog, iar Kurt a dat peste Bobby (Colin Farrell), un sef dornic sa concedieze orice fel de angajati.



Horrible Bosses 2
are data de lansare programata pentru 28 noiembrie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies