marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christoph Waltz va juca rol negativ in Bond 24: ce dezvaluiri face presa straina despre film

Continua lista zvonurilor despre distributia urmatorului film din seria James Bond. Cei de la Hollywood Reporter au preluat informatia din presa britanica ce afirma ca rolul negativ din Bond 24 ii revine lui Christoph Waltz.

Christoph Waltz va juca rol negativ in Bond 24: ce dezvaluiri face presa straina despre film

Christoph Waltz ar putea fi nemesisul lui Daniel Craig in Bond 23, sustine presa straina. Actorul premiat cu doua trofee Oscar va avea un rol important si consistent in Bond 24, fiind inamicul direct al lui Daniel Craig. Publicatia Daily Mail sustine ca Waltz a avut deja o intalnire cu producatorii filmului si starul Daniel Craig.


Reprezentantii lui Christoph Waltz nu au oferit inca nici o declaratie oficiala. Daca este adevarat, el va juca alaturi de Naomie Harris, Daniel Craig, Ben Wishaw, Ralph Fiennes.

 

 

 

Frumoasa frantuzoaica Lea Seydoux va fi urmatoarea cucerire a lui Daniel Craig in seria Bond. Actrita de 29 de ani a fost confirmata in rolul Fetei Bond in urmatorul film din franciza, ce se va lansa in 2015. Surse au confirmat ca ea va fi "o femeie fatala" in Bond 24, insa nu se cunosc mai multe detalii despre rol.

Conform presei straine, aceasta urmeaza sa probeze diverse costume, machiaj si va avea o intalnire cu producatorii filmului, Barbara Broccoli si Michael G. Wilson, cat si cu regizorul filmului, Sam Mendes. Aceasta intalnire va ajuta la definirea look-ului ei din film, apoi ea se va intalni cu restul distributiei formata din Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris sau Ben Wishaw, pentru a repeta scenariul, la finalul lunii noiembrie.

 

 

 

 


Potrivit scenaristului John Logan, "Bond 24" nu va fi o continuare a lungmetrajului "007: Coordonata Skyfall", dar va avea numeroase legaturi cu acel film. In schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond. Dupa ce "007: Coordonata Skyfall" a obtinut incasari de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial, devenind nu doar cel mai profitabil film din seria "James Bond", ci si pelicula cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei britanice, fanii acestei francize si-au dorit foarte mult ca parteneriatul profesional dintre Sam Mendes si Daniel Craig sa continue si sa se concretizeze cu un nou lungmetraj din aceasta franciza.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies