marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cine este actrita care i-a refuzat avansurile lui Donald Trump in tinerete. Voia sa o duca intr-unul din Turnurile Trump

Actrita britanica Emma Thompson a declarat intr-un talk-show la o televiziune suedeza ca in 1998 l-a refuzat pe Donald Trump, in prezent presedintele SUA, cand acesta i-a cerut o intalnire, potrivit Reuters.
Cine este actrita care i-a refuzat avansurile lui Donald Trump in tinerete. Voia sa o duca intr-unul din Turnurile Trump

Actrita a declarat la o televiziune suedeza ca invitatia a fost facuta in timp ce filma "Primary Colors", in California, in 1998, intr-o perioada in care ea si actorul Kenneth Branagh isi finalizau divortul, relateaza News.ro.


Emma Thompson a spus ca intr-o zi a sunat telefonul din rulota. "Am ridicat receptorul. Buna, sunt Donald Trump!", si-a amintit in emisiunea "Skavlan" de la SVT. "Serios? Cu ce pot sa va ajut?". "Ma intrebam daca pot sa-ti ofer gazduire intr-unul dintre Turnurile Trump. Sunt foarte confortabile", a fost invitatia actualului presdinte al Statelor Unite.


Actrita, care nu s-a intalnit niciodata cu Trump, pe atunci celebru om de afaceri din New York, a fost nedumerita si l-a intrebat de ce.



"Cred ca ne vom intelege foarte bine, poate sa luam cina candva", a mai relatat Emma Thompson, in varsta de 57 de ani. Ea a spus ca nu a stiut ce sa faca atunci si i-a raspuns: "Voi reveni cu un telefon".


Potrivit spuselor actritei, invitatia ar fi avut loc in perioada in care Trump se despartea de a doua sotie, Marla Maples. Donald Trump s-a casatorit cu Melania in 2005.
Casa Alba nu a oferit un raspuns despre aceasta poveste.


Despre Emma Thompson


Emma Thompson s-a nascut pe 15 aprilie 1959. Este actrita si scenarist. A castigat mai multe premii BAFTA pentru cea mai buna actrita si a primit o nominalizare la Oscar pentru rolurile din "Ramasitele zilei / The Remains of the Day" si "In numele tatalui / In the Name of the Father".


In anul 1995, Thompson a scris si a jucat in filmul "Ratiune si simtire / Sense and Sensibility", o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Jane Austen.
A fost apreciata de critica de specialitate si in alte filme precum "Harry Potter", "Nanny McPhee" (2005), "Mai mult decat fictiune / Stranger than Fiction" (2006), "Ultima sansa a lui Harvey / Last Chance Harvey" (2008), "O lectie de viata / An Education" (2009), si "Nanny McPhee: Marea infruntare / Nanny McPhee and the Big Bang" (2010).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies