marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Provocarea zilei! Cine este actrita din aceasta galerie foto spectaculoasa? 

Are 26 de ani, este foarte cunoscuta, dar cu greu o poti recunoaste in aceste imagini realizate ca un tribut adus regizorului Woody Allen si muzelor sale.

Provocarea zilei! Cine este actrita din aceasta galerie foto spectaculoasa?

Scarlett Johansson intra in pielea unor mari nume ale cinematografiei, cum ar fi Buster Keaton, Sarah Bernhardt sau Marlene Dietrich, intr-un pictorial spectaculos din W Magazine.

 

In prima fotografie, starul din “Vicky, Cristina, Barcelona” este Sarah Bernhardt, actrita franceza care s-a facut remarcata in a doua jumatate a secolului al 19-lea.

 

Intr-un costum alb si cu un machiaj dramatic, Scarlett Johansson arata mai degraba ca o caricatura a celebrei Sara Bernhardt.

 

 

Urmatorul personaj interpretat de ea in ineditul pictorial este Buster Keaton, actor si regizor de filme mute din anii 1920. De mentionat ca Buster Keaton era poreclit “The Great Stone Face” (“Marea Fata de Piatra”), gratie lipsei sale de expresivitate. In acest caz, totusi, este incruntat si trist.

 

 

Un alt portret este cel al actritei italiene Giulietta Masina, sotia si totodata muza regizorului si scenaristului Federico Fellini. Giulietta Masina a facut unul dintre cele mai bune roluri ale ei in pelicula acestuia recompensata cu Oscar “La Strada”. Scarlett Johansson apare in fotografie cu o trompeta. Motivul? Giulietta si-a dorit ca un trompetist sa interpreteze “La Strada” lui Nino Rota la funeraliile ei.

 

 

In sfarsit, ultima fotografie o infatiseaza pe Scarlett in rolul uneia dintre cele mai prestigioase actrite: Marlene Dietrich. Pentru aceasta ipostaza si-a vopsit parul castaniu inchis, iar machiajul impecabil in stilul anilor 1930 te fac sa te intrebi daca nu cumva stai fata in fata cu originalul.

 

 

Pictorialul va aparea in numarul din luna iunie al revistei.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies