marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cine va regiza noul film din seria Wolverine? Iata primele zvonuri din culise!

Lista directorilor de film care ar putea sa regizeze urmatoarea parte a productiei “Wolverine” a aparut online. Vezi care sunt potentialii candidati.

Cine va regiza noul film din seria Wolverine? Iata primele zvonuri din culise!

Regizorul Justin Lin (care a fost desemnat sa se ocupe de “Fast & Furious 6”- in 2013 – si de “Terminator 5” - in 2014 ) dar si Jose Padilha (care ii va da viata lui “RoboCop in 2013) sunt in fruntea listei anuntate de presa internationala.


James Mangold, Antoine Fuqua, Gavin O'Connor, Mark Romanek, Gary Shore, dar si Doug Liman sunt si ei notati ca potentiali regizori pentru “Wolverine” care are un buget estimat de 100 de milioane de dolari!


Doug Liman, care se afla in capul listei, a fost destul de aspru criticat pentru filmele sale SF, insa se descurca de minune cu categoria “filme de actiune” si asta s-a vazut la “The Bourne Identity” si “Fair Game”.


Indiferent cine trage lozul cel mare va trebui sa lucreze cu scenaristul Christopher Mc Quarrie care are de gand sa duca echipa tocmai in Japonia pentru filmari.


Starul Hugh Jackman isi va relua rolul in continuarea povestii care va fi lansata in 2012. Wolverine calatoreste in Japonia unde se va antrena cu un samurai si alaturi de care va avea de infruntat un adversar foarte puternic.


Un lucru e sigur: Oricine va fi regizorul filmului „The Wolverine” va trebui sa demonstreze ca va face o treaba buna, mai ales dupa plecarea, nu tocmai in conditii bune, a lui Darren Aronofsky care s-a retras pentru ca nu s-a simtit pregatit pentru un film de asemenea nivel.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies