marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Cinefili 2.0: Cele mai bune 7 platforme free pentru filme

Programele de la televizor par să fie de domeniul trecutului, într-o lume în care totul se învârte în jurul netului, chiar și atunci când căutăm ceva numai bun pentru un bol de popcorn. Despre filme și seriale vorbim astăzi, pentru că vrem să îți arătăm 7 aplicații free pentru vizionarea acestora. Să începem: 
(P) Cinefili 2.0: Cele mai bune 7 platforme free pentru filme

1. Tubi TV
 

Tubi TV este locul ideal de pe internet în care cinefilii pot ajunge. Oferă o listă diversificată de filme, sortate pe genuri, iar opțiunea de căutare rapidă îți spune dacă filmul pe care îl cauți se află sau nu pe această platformă. Dacă nu, îți recomandăm să nu ieși din prima de pe Tubi TV, ci să îi dai o șansă, pentru că are multe de oferit: toate filmele sunt subtitrate, interfața este simplu de utilizat, iar platforma este concepută atat pentru smartphone, cât și pentru desktop. 


2. Popcornflix

Pe Popcornflix, ultimele filme adăugate te vor aștepta mereu primele de sus. Unul peste altul, într-un wall de filme bune ce nu se mai termină, titlurile de pe această platformă nu mai au nevoie de nicio prezentare. Există și posibilitatea de a le sorta după genuri, așadar, dacă îți plac documentarele sau comediile, Popcornflix poate fi următorul tău site preferat. Tot aici găsești și seriale, pe care le poți vedea fără a plăti nimic. 
 

3. Yidio

Yidio este un centralizator foarte bune ce găsește pe net alte aplicații free pentru filmele tale preferate. Pentru că adună tot ce are mai bun internetul de oferit, în materie de aplicații gratuite pentru filme și seriale, indexul Yidio este pur și simplu uriaș. Totuși, există și un mic nor cenușiu în tot acest univers al cinefililor: multe dintre sursele pe care Yidio ți le recomandă sunt paid. 
 

4. Sony Crackle

Sony Pictures este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare în industria 
cinematografiei, iar Sony Crackle este platforma free de filme a acestei companii-gigant. Oferta pe care o poți găsi în site este pe măsura așteptărilor, combinând filme-cult cu ultimele noutăți de la Hollywood. Filmele sunt free, însă ad-supported, deci pregătește-te pentru câteva reclame. Însă ce trebuie să faci pare floare la ureche, având în vedere că Sony Crackle reprezintă una dintre cele mai bune surse free pentru filme din întreaga lume. 
 

5. SnagFilms
 

Pentru îndrăgostiții de filme indie și documentare, SnagFilms este cea mai bună alternativă din acest clasament. Mai mult decât atât, oferta acestei platforme include o mulțime de filme independente, așadar, o listă ușor diferită, comparativ cu ce am prezentat până acum. Nu punctează foarte bine la capitolul “Noutăți”, însă deja am stabilit că Sony Crackle este un răspuns pe măsură, privind această chestiune. 
 

6. Pluto TV 
 

O platformă user free extrem de complexă, Pluto TV oferă seriale, filme și chiar emisiuni live. Chiar dacă interfața banală te poate trimite pe o pistă greșită, acest site surprinde prin gama variată de opțiuni pe care le-o pune la dispoziție utilizatorilor. Mai toate filmele conțin subtitrări, iar un simplu log in în contul tău de user Pluto TV îți permite să personalizezi principalele zone din interfața platformei. 

7. Vudu 

Ce este interesant la această ultimă platformă? Regularitatea cu care sunt urcate alte filme pe site. De aceea, utilizatorii găsesc aproape în fiecare zi ecranizări noi, însă în același format ad-supported, ca în cazul platformei Sony Crackle. Vudu se mândrește cu una dintre cele mai mari liste de filme de pe întregul internet. Chiar dacă au și zona plătită, categoria “Free” nu dezamăgește. 

 
Iată care sunt cele mai bune 7 platforme free pentru vizionarea filmelor. Acestea pot fi descărcate și pe Android, așadar, tot ce trebuie să faci este să ai la îndemână un flagship cât mai nou, ce vine la pachet cu acest sistem de operare. Vezi aici gama de telefoane marca Huawei, comandă online un device cu un display generos și bucură-te apoi de experiența oferită de o astfel de aplicație, oriunde te-ai afla! 
 
Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-black-dress-shirt-eating-popcorn-1040159/
 


Modifică setările cookies