marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cinematograful Cityplex trece la 3D

Lantul de cinematografe multiplex Cityplex trece la proiectia de tip digital prin deschiderea primei sali echipate cu tehnologie 3D din cadrul Cityplex Constanta (Tomis Mall).

Cinematograful Cityplex trece la 3D

Evenimentul va fi deschis cu un spectacol de gala al filmului “Cronicile din Narnia: Calatorie pe mare cu Zori de Zi”. De asemenea, cu ocazia lansarii, Formatia Hi-Q va sustine un concert special.

Suntem foarte ferictti ca am reusit sa trecem la proiectia digitala in sistem 3D; astfel, vom putea oferi noi bucurii si surprize spectatorilor nostri fideli din Constanta care, pana azi, erau obligati sa vina pana la Bucuresti pentru a putea vedea noile filme 3D produse de studiourile americane. E un cadou de Craciun pe care vrem sa il oferim tuturor cinefililor constanteni ”, a declarat administratorul Cityplex, Ada Solomon.

E doar un prim pas dintr-o strategie de investitii pe termen scurt si mediu care au ca scop atat upgradarea conditiilor de proiectie si confort in cinematografele noastre, cat si deschiderea unor noi cinematografe tip multiplex. Consideram ca Romania este inca o piata aflata in crestere, cu un potential care merita fructificat”, a declarat Tudor Giurgiu, asociat Cityplex.

Pretul biletelor la cinematograful 3D din cadrul Cityplex Constanta variaza intre 21-24 lei pentru spectacolele din timpul saptamanii si 27-30 lei pentru spectacolele din weekend. In timpul saptamanii, biletele cu reduceri pentru copiii sub 10 ani au valoarea de 15 lei iar cele cu reduceri pentru elevi, studenti si pensionari au pretul de 18 lei.

Cityplex a fost infiintat in noiembrie 2006 si include pana in prezent 11 sali de cinema, dintre care 4 in Bucuresti, 4 in Constanta si 3 in Brasov.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies