marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Clipele de groaza prin care a trecut Harrison Ford: momentul in care actorul s-a prabusit cu avionul a fost filmat

Harrison Ford s-a prabusit ieri cu un avion de epoca, in California, pe un circuit de golf. Starul se afla internat in spital, intr-o stare medie, dar va supravietui accidentului.

Clipele de groaza prin care a trecut Harrison Ford: momentul in care actorul s-a prabusit cu avionul a fost filmat

La o zi de cand starul din Indiana Jones s-a prabusit cu avionul, au aparut si primele inregistrari video cu clipele groaznice. In una dintre inregistrarile video, realizata cu telefonul mobil de un trecator, acesta observa ca avionul este in neregula: "I-a murit motorul. O sa se prabuseasca. O Doamne, sper ca e teafar".

 

Dupa accident, Harrison Ford a fost dus de urgenta la spital, unde i s-au acordat ingrijiri pentru ranile suferite. Un purtator de cuvant al Departamentului de Pompieri din Los Angeles a declarat ca "domnul Ford era alert, constient si respira" atunci cand au sosit medicii. Starea lui de sanatate era stabila.

 

Actorul de 72 de ani naviga un avion de epoca din Al Doilea Razboi Mondial cand motorul acestuia a cedat si s-a prabusit pe un teren de golf din apropiere. Imediat dupa accident actotul a fost dus de urgenta la spital, unde a fost internat pentru rani  la cap si posibile cateva fracturi.

 

Fiul lui, Ben Ford, a folosit retelele de socializare pentru a tramsite un mesaj fanilor sai. "Afectat, dar mai ok. Este barbatul curajos la care va asteptati toti" a scris acesta despre starea de sanatate a tatalui sau. In acest mometn, actorul are doar cateva rani.

 

 

 



Modifică setările cookies