marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Farrell este pe cai mari in New York: imagini din Winter's Tale, noul film al actorului

Colin Farrell a devenit un calaret desavarsit pentru rolul din filmul Winter's Tale. Afisand o tunsoare mai mult decat bizara, actorul a urcat pe un superb cal alb pe strazile din Brooklyn.

Colin Farrell este pe cai mari in New York: imagini din Winter s Tale, noul film al actorului

articole relationate

Departe de imaginea din Alexander, Colin Farrell este un Fat Frumos in haine de epoca pe platourile de la drama in care joaca alaturi de  Matt Bomer, Will Smith si Russell Crowe. Actorul a trecut printr-o transformare de look, dupa ce a fost nevoit sa isi lase parul lung si sa isi rada partea de jos a scalpului pentru noul sau film.

 

In noul film, Colin Farrell este Peter Lake, un imigrant irlandez orfan si un mecanic excelent, care se inhaiteaza cu banda de infractori condusa de Pearly Soames (Russell Crowe) si comite o serie de jafuri in New York. Intr-o noapte geroasa de iarna, barbatul patrunde prin efractie intr-o vila asemanatoare cu o fortareata din selectul cartier Upper West Side si se trezeste fata in fata cu frumoasa Beverly Penn (Jessica Brown Findlay), fiica proprietarului, care sufera de o maladie in stadiu terminal. Indragostindu-se de tanara muribunda, barbatul fara prea multa educatie renunta la activitatile infractionale si starneste furia periculosului Pearly Soames, care il urmareste cu perseverenta pentru a se razbuna.

 


Romanul “Winter’s Tale” imbina realismul cu elementele de fantezie si insereaza personaje si obiecte magice precum un inger ce apare sub forma unui cal alb zburator, un pod peste curcubeu construit de genialul arhitect Jackson Mead sau un zid format din nori, actiunea fiind plasata atat in New York-ul contemporan, cat si in secolul al XIX-lea.

 

Winter’s Tale, regizat de Akiva Goldsman are o distributie impresionanta formata din Will Smith, Russell Crowe, Matt Bomer, Jennifer Connelly. Filmul nu are inca stabilita de data de lansare.

 

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies