marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Farrell, un candidat bun pentru operațiunile sub acoperire și în realitate, nu doar în Miami Vice

După ce a avut pe micile ecrane cu îndrăgitul serial polițist, Michael Mann a creat și un lungmetraj pentru marele ecran, pentru fanii genului. Iar Farrell, ca protagonist, s-a antrenat cu agenți reali, care i-au descoperit calitățile în teren.

Colin Farrell, un candidat bun pentru operațiunile sub acoperire și în realitate, nu doar în Miami Vice
La mijlocul anilor ’80, serialul „Miami Vice“ făcea istorie în televiziune, aducând în prim-plan viața plină de adrenalină a agenților de poliție din însoritul Miami, consacrându-i pe actorii Don Johnson și Philip Michael Thomas.
 
În 2006, Michael Mann a recreat atmosfera de suspans, aducându-i pe polițiștii Sonny Crockett și Ricardo Tubbs într-o nouă poveste plină de adrenalină: doi agenți federali au fost uciși în urma unei scurgeri de informații, în care este implicate așa-numita frăție a arienilor, dar și o rețea de traficanți.


 
În scenă intră și o chinezoaică foarte frumoasă, Isabella (Li Gong), care îi sucește mințile lui Sonny Crockett (Colin Farrell), deși este soția unui traficant de arme și droguri. Însă situația devine tot mai periculoasă, după ce partenerul său, Ricardo Tubbs (Jamie Foxx), se infiltrează în rândurile organizației criminale, transportând droguri în Florida, în încercarea de a-i identifica pe asasinii agenților federali.


 
Pentru ca filmările să fie cât mai veridice, regizorul Michael Mann i-a pus pe protagoniștii Colin Farrell și Jamie Foxx să se antreneze cu ofițeri de poliție care lucrau sub acoperire în viața reală. Cei doi actori au fost martorii unor operațiuni sub acoperire, păstrând, desigur, o distanță sigură. Lui Farrell i s-a spus că a învățat atât de multe, încât era binevenit să participe la o operațiune reală. Ba chiarm în timpul operațiunii (surprinsă pe video, din care sunt prezentate fragmente în extrasul DVD-ului), au fost scoase armele și au fost interogate identitățile ofițerilor, iar Farrell chiar s-a temut pentru viața lui. În mod spontan, el și-a rupt cămașa pentru a demonstra că nu purta microfon, un act pe care agentul responsabil l-a lăudat ulterior, pentru că a fost o improvizație realistă și rapidă. Totuși, după acea zi, Farrell a suferit de anxietate și insomnie în acea noapte, însă a doua zi i s-a spus că operațiunea a fost o înscenare și că nu a fost niciodată în pericol.


 
Filmul „Miami Vice“ este difuzat la Pro Cinema miercuri seară de la ora 22:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies