marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Firth a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actorul britanic Colin Firth, unul dintre marii favoriti in cursa pentru Oscarul din acest an, gratie rolului din "The King's Speech", a primit o stea onorifica pe 13 ianuarie.

Colin Firth a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

articole relationate

Fright Night

Fright Night

In cadrul ceremoniei, a fost dezvelita cea de-a 2.429-a stea de pe renumitul bulevard al celebritatilor din Los Angeles, situata in fata barului britanic The Pig & Whistle din Hollywood, chiar langa cea a actritei Emma Thompson.

"Vreau sa le mutumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceasta calatorie extraordinara, dar probabil cel mai mult Liviei, care mi-a fost alaturi la fiecare pas. Cand ma uit la stea, numele ei ar trebui sa fie scris", a declarat actorul printr-un discurs emotionant.

Colin Firth este considerat unul dintre favoritii la premiile Oscar din acest an, dar si pentru Globurile de Aur, care vor fi decernate in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles. Filmul "The King's Speech", cu sapte nominalizari la Globul de Aur, ni-l prezinta pe Firth in rolul regelui George al VI-lea al Marii Britanii.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies