marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Firth va fi rege si la Burger King

Regele din “King’s Speech” ar putea fi incoronat “regele burgerilor”. In alte cuvinte, franciza fast-food “Burger King” i-a promis lui Colin Firth ca va denumi un sandvis dupa el daca reuseste sa castige Oscarul pentru “Cel mai bun actor”. Nu numai ca burger-ul ii va purta numele, insa Firth a fost invitat sa decida si ce va contine acesta, alaturi de bucatarii lantului de restaurante.

Colin Firth va fi rege si la Burger King

Actorul a fost nominalizat pentru remarcabilul sau rol din filmul “The King’s Speech”(“Discursul regelui”). El va afla duminica noapte daca intr-adevar va putea gusta un fel de mancare care-i poarta numele, datorita statuetei aurii.

Cei de la Burger King (in traducere “Regele Burgerilor”) au decis ca nu exista un reprezentat mai potrivit pentru propria lor promovare, mai ales ca actorul s-a declarat chiar un fan al acestui tip de mancare. Doar ca Burger King nu sunt singurii care cred acest lucru!

Compania de jucarii “Lego” spera cu atata ardoare ca Firth sa castige, incat au lansat pe internet o imagine creata exclusiv din piese lego, reprezentandu-l pe actor tinand premiul in mana.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies