marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Firth va juca in continuarea filmului premiat cu Oscar - Discursul Regelui

Actorul britanic Colin Firth se va intoarce pentru o noua portie de balbaiala in The King's Speech 2 scrie publicatia The Sun.

Colin Firth va juca in continuarea filmului premiat cu Oscar - Discursul Regelui

Desi nu prea auzim de continuari (sequeluri) la filme premiate cu Oscar, britanicii anunta ca actorul Colin Firth a semnat pentru a relua rolul Regelui George VI in The King's Speech partea a doua.
 

Alaturi de el sunt asteptati sa se intoarca Helena Bonham Carter si Geoffrey Rush. Noul film care ar urma sa fie regizat tot Tom Hooper va avea actiunea plasata in timpul Celui De-al Doilea Razboi Mondial in perioada blitzului- bombardarea continua a Regatului Unit de catre Germania Nazista in perioada 7 septembrie 1940 - 10 mai 1941.


"Filmul se va concetra pe modul in care aceasta criza a afectat familia regala in comparatie cu familia mult mai obisnuita a terapeutului lui George al VI-lea" a declarat o sursa pentru The Sun.


Doua dintre filmele premiate cu Oscar si care au avut parte de continuari sunt Nasul (1972) si Rocky ( 1976). "Discursul regelui" a fost numit filmul anului 2011 si a fost recompensat, la cu patru dintre cele mai importante premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai buna regie (Tom Hooper), cel mai bun actor in rol principal (Colin Firth) si cel mai bun scenariu original (David Seidler).


Colin Firth interpreteaza in pelicula regizata de Tom Hooper rolul regelui George al VI-lea, care era balbait si a apelat la serviciile unui logoped inainte de a sustine discursul in care anunta intrarea Marii Britanii in cel de-al Doilea Razboi Mondial, in direct la BBC.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies