marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Firth vrea inca un Oscar: a lansat trailerul pentru povestea spionilor din Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Castigatorul Oscarului din acest an, Colin Firth, apare alaturi de Tom Hardy si Gary Oldman in thrillerul Tinker, Tailor, Soldier, Spy care va fi lansat la finalul anului si care are deja primul trailer

Colin Firth vrea inca un Oscar: a lansat trailerul pentru povestea spionilor din Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Filmul este anuntat de toti drept un concurent in cursa pentru Oscarurile de anul viitor.  Se  vorbeste mult si de o nominalizare pentru Gary Oldman, actorul britanic de 53 de ani cunoscut pentru rolurile din seria Harry Potter, True Romance, Léon sau Al cincilea element.

 

Filmul Tinker, Tailor, Soldier, Spy urmareste inceputurile Razboiului Rece cand un spion veteren - George Smiley - este fortat sa revina pentru a desconspira un agent rus infiltrat in MI6.


Inspirat de un roman al lui John Le Carre, filmul regizat de Tomas Alfredson, suedezul celebru pentru Let the Right One In, il prezinta pe Firth in rolul unui agent secret britanic suspectat ca ar fi agent dublu.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies