marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comedia Butter, in care Olivia Wilde si Ashley Greene impart un sarut pasional, a avut premiera la New York. Vezi imagini

Jennifer Garner, Olivia Wilde si Ashley Greene au atras toate privirile la premiera filmului Butter din New York.

Comedia Butter, in care Olivia Wilde si Ashley Greene impart un sarut pasional, a avut premiera la New York. Vezi imagini

A fost o adevarata parada a frumusetilor pe covorul rosu la premiera filmului Butter, o comedie ce spune povestea unei fetite adoptate, dintr-un orasel mic, care isi descopera talentul pentru sculptura in unt, incercandu-si puterile intr-un concurs cu o celebritate locala.


Jennifer Garner, Olivia Wilde, Ashley Greene si Alicia Silverstone au prezentat la New York primul film in care sotia lui Ben Affleck a lucrat ca producator. In film, Jennifer Garner apare si ca personaj alaturi de Ty Burrell, Ashley Greene, Yara Shahidi, Olivia Wilde, Alicia Silverstone. Hugh Jackman are o aparitie scurta – cameo.


 

“Butter” e povestea unei fete orfane care descopera ca e talentata in sculptarea untului, o traditie a statului Iowa, unde traieste familia adoptiva a tinerei. Fata se inscrie in competitia de sculptura in unt si ajunge sa concureze cu o nevasta extrem de ambitioasa, jucata de Jennifer Garner. Laura Pickler, personajul lui Garner, e sotia celui care a castigat concursul de sculptura in unt in ultimii ani si ea crede ca faima lui le va aduce succes politic, insa barbatul decide sa renunte la competitie si sa se faca judecator. Statutul si ambitiile sociale ale Laurei Pickler sunt zdruncinate si de Brooke (Olivia Wilde), o fosta stripteusa care se distreaza socandu-i pe oamenii prea conservatori din orasul ei.



Jennifer Garner a co-produs comedia cu Michael De Luca si regia ii apartine lui Jim Field Smith. Filmul este produs si distribuit de Weinstein Co.


In pelicula, Olivia Wilde ( 28 de ani) joaca rolul unei stripteuse, are parte de scene hot si imparte un sarut pasional cu Ashley Greene. "Asuma-ti riscuri, dezbraca-te chiar daca nu ti se cere!" a glumit actrita in legatura cu sfaturile pe care le-ar da actorilor mai tineri.  Ashley Greene joaca rolul fetei vitrege a lui Jennifer Garner. Actrita cunoscuta pentru rolul din Twilight a declarat ca isi doreste sa se distanteze cat mai mult de aceasta serie.
 

 

Sursa foto: Getty


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies