marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comedia de un miliard de $ ajunge la final. Hangover 3 va fi ultimul film din serie. Vezi cand se lanseaza

Franciza celor de la Warner Bros. Pictures care a facut incasari de un miliard de dolari va avea o a treia continuare care se va lansa in 2013, insa producatorii spun ca indiferent de succesul ei aceasta va fi ultima parte.

Comedia de un miliard de $ ajunge la final. Hangover 3 va fi ultimul film din serie. Vezi cand se lanseaza

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


Productia de la Hangover 3 va incepe in septembrie in acest an si ii va reuni din nou pe cei 3 actori Bradley Cooper, Ed Helms si Zach Galifianakis care vor relua rolurile lui Phil, Stu si Alan. Filmul se va lansa pe 24 mai 2013.

"Suntem bucurosi se ne imbarcam alaturi de Bradley, Ed si Zach intr-o noua parte a comediei Hangover care va pune capat aventurilor celor trei prieteni" a declarat producatorul Todd Phillips.


Seria se invarte in jurul aventurilor pe care trei prieteni Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) le au dupa o noapte de betie crunta. Hollywood Reporter nota in urma cu cateva luni ca cei 3 actori cereau cate 15 milioane de dolari fiecare pentru Hangover 3. Cele trei staruri care au realizat doua dintre cele mai profitabile comedii din istorie luau in 2009 cand a fost lansat  The Hangover un salariu de cel mult un milion de dolari fiecare.

Fara indoiala, The Hangover a fost comedia verii in 2009. Filmul a adus  venituri de peste 460 de milioane de dolari si se afla pe locul 6 in topul peliculelor cu cele mai mari incasari in 2009. Filmat in Bangkok, The Hangover 2 (2011) devenit cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor, cu incasari de 86,5 milioane de dolari dupa doar primul weekend. Aceastea au urcat pana la 580 de milioane de dolari vara trecuta.

Regizorul Todd Phillips a dezvaluit vara trecuta ca partea a treia i-ar putea aduce pe cei trei prieteni in Amsterdam, intr-un spital de nebuni si a marturisit ca nu va avea acelasi tipar ca primele doua filme.


The Hangover

Regie: Todd Phillips
Distributie: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha, Ed Helms
Buget: 35 de milioane de $
Incasari: 467 de milioane de $



The Hangover 2

Regie: Todd Phillips
Distributie: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha
Buget: 80 de milioane de $
Incasari: 581 de milioane de $


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies