marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un film cum nu ai mai vazut vreodata: creatorul seriei Family Guy aduce cea mai asteptata comedie a verii

Ce cauta un ursulet in filme pentru adulti? Seth MacFarlane creatorul serialului de comedie animat The Family Guy isi va lansa in aceasta vara primul film live action - Ted - alaturi de Mark Wahlberg si Mila Kunis. Cel mai recent trailer al comediei, restrictionat publicului tanar, a facut in 5 zile aproape 2 milioane de vizualizari pe Youtube.

Un film cum nu ai mai vazut vreodata: creatorul seriei Family Guy aduce cea mai asteptata comedie a verii

Filme relationate

Un ursulet de plus care injura, fumeaza marijuana si agata femei le face viata imposibila lui Mark Wahlberg si Milei Kunis. Filmul distribuit de Universal si cu un buget de 40 de milioane de $ este anuntat drept una dintre cele mai asteptate comedii ale verii.


Mark Wahlberg este John un tanar din Boston a carui dorinta de a-si vedea viu ursuletul preferat din copilarie i se indeplineste in ajunul Craciunului. Ursuletul Ted a carui voce este imprumutata de MacFarlane (scriitor si regizor al filmului) ii ramane un prieten apropiat de-alungul anilor. Insa lumea lui John este total data peste cap de consecintele pe care stilul de viata vulgar al ursuletului le are asupra sa, mai ales atunci cand acesta o Intalneste pe femeia visurilor sale - Lori (Mila Kunis). Simpaticul ursulet realizat pe calculator se anunta a fi unul dintre personajele verii in SUA. Ted reprezinta debutul lui Seth MacFarlane ca regizor de filme pentru marele ecran.
 

Filmul este restrictionat publicului tanar din cauza continutului sexual, al limbajului vulgar si al scenelor explicite de folosire a drogurilor. Comedia Ted ajunge in cinematografe pe 13 iulie 2012.




Modifică setările cookies