marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

8 greseli pe care nimeni nu le-a vazut in Commando, legendarul film al lui Arnold Schwarzennerger. Detaliul care le-a scapat producatorilor

Pentru fanii filmelor de actiune, Commando este o legenda, care a facut ravagii acum 27 de ani. Arnold Schwarzennerger si-a mai pus pe lista un film exploziv cu care facut istorie si cu care a atras milioane de fani.

8 greseli pe care nimeni nu le-a vazut in Commando, legendarul film al lui Arnold Schwarzennerger. Detaliul care le-a scapat producatorilor

FOTO 8 greseli din Commando

 

 

 

 

In 1985, cand se lansa filmul clasic de actiune Commando in care distrugatorul Arnold este capabil singur sa  faca praf un intreg regiment, fanii erau extaziati ca eroul lor preferat revine in ipostaza de erou.


 

Si asa cum e e de asteptat in cazul filmelor de amploare, producatorilor le-au mai scapat cateva greseli, dar pe care cei de la Moviemistakes.com nu le-au scapat din vizor.  Vazute atent, unele sunt amuzante. Spre exemplu. intr-una din scene, Arnold trage spre inamicul sau, iar cand acesta riposteaza si trage inapoi, Arnold nu este nici macar atins, desi nu poarta camasa sau vesta de protectie.



Intr-o alta imagine, Arnold amentinta un inamic si ii pune cutitul la gat, gata sa il taie, dar lama cutitului este inversa si este foarte vizibil detaliul.

 

Dar, fanii stiu sa pretuiasca un film de actiune adevarat, fara sa ia in seama aceste erori, care nu au cum sa nu se strecoare intr-un film de aceasta anvergura.

La scurt timp dupa ce “Terminator” a spart box-office-ul american, “Commando” a aratat o alta fata a super-eroului Schwarzenegger: cea comica, mai putin sau deloc folosita in filmele lui anterioare. Commando s-a filmat in 45 de zile, iar personajul sau a ucis in total 81 de inamici.

 

In 1985, anul in care s-a lansat, Commndo a fost al 7-lea cel mai profitabil film la nivel international, cu incasari de 57 de milioane de dolari.

 

Sursa foto: Moviemistakes.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies