marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Copiii din “Slumdog Millionaire” au primit locuinte noi

Cei doi copii care au jucat in filmul castigator a opt premii Oscar, Slumdog Millionaire”, Azharuddin Ismail si Rubina Ali, au primit o locuinta dupa ce casele in care stateau au fost demolate de catre autoritatile din Mumbai.

Copiii din “Slumdog Millionaire” au primit locuinte noi

“Regizorul Danny Boyle si producatorul Christian Colson au luat primul avion catre Mumbai dupa ce au vazut in presa imagini cu cei doi actori cautand prin moloz dupa ce autoritatile le-au demolat casa”, a marturisit o sursa.

Desi a fost acuzat ca nu face indeajuns de mult pentru a le usura vietile lui Ismail si Rubina, Boyle a spus in apararea sa ca modul lor de a trai nu are cum sa schimbe atat de repede.

“Ismail si Ali au avut acces la o lume frumoasa si stralucitoare, iar televiziunile le-au dat impresia ca vietile lor se vor schimba radical, dar asa ceva nu are cum sa se intample atat de repede”, a spus Boyle, citat de Reuters.

“Momentan, le-am oferit o locuinta si le-am platit studiile, dar asta este doar inceputul. Voi avea grija de ei sa prmeasca tot ce au nevoie”, a adaugat regizorul.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies