marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cory Monteith, starul comediei Glee, a fost gasit mort in camera sa de hotel. Ce s-a intamplat cu celebrul actor

Cory Monteith (31 de ani), actorul din serialul Glee, a fost gasit decedat in camera sa de hotel din Vancouver. 

Cory Monteith, starul comediei Glee, a fost gasit mort in camera sa de hotel. Ce s-a intamplat cu celebrul actor

 

Cory, cel care interpreta rolul lui Finn Hudson in sitcom-ul celor de la FOX, a terminat o cura de dezintoxicare in aprilie, pentru dependenta de droguri, iar ultima aparitie publica a fost luna trecuta, atunci cand a fost fotografiat impreuna cu prietena sa, Lea Michele.

 

Citeste si: REMBRANDT VAN RIJN, geniul care a schimbat pictura, sarbatorit la 407 ani de la nastere cu un DOODLE

Politia din Vancouver a confirmat informatia, insa nu a oferit detalii despre tragedie, nestiindu-se inca cauza mortii. Potrivit presei americane, se pare ca decesul nu ar fi fost cauzat de droguri sau alte substante interzise.

 

 

 

"La scurt timp dupa pranz, serviciul de ambulanta a primit un apel cu privire la moartea subita a unui om din camera 21 a hotelului Fairmont Pacific Rim", a declarat Doug Leopard, seful interimar al politiei din Vancouver, adaugand ca: "Decedatul a fost identificat ca fiind actorul Cory Monteith, in varsta de 31 de ani, cunoscut pentru succesul din serialul Glee".

 

 

Cory a fost cazat la hotel pe 6 iulie, iar cu o seara inainte camerele video l-au surprins pe acesta intorcandu-se in camera sa dupa o seara petrecuta cu prietenii.

 

 

 

Intre timp, producatorii executivi ai serialului Glee, cei dela 20th Century Fox si Fox Broadcasting Company si-au exprimat regretul pentru aceasta tragedie: "Suntem intristati de aceasta veste ingrozitoare. Cory a fost un actor exceptional si foarte talentat, si mai mult, o persoana deosebita. A fost o adevarata placere sa lucram cu el. Toate gandurile si rugaciunile noastre se indreapta catre familie si cei care l-au iubit".

 

 

In urma cu o luna, Cory Monteith si iubita lui, Lea Michele, au fost fotografiati impreuna, Lea fiind cea care l-a laudat pe Cory pentru vointa de care a dat dovada in incercarea de a scapa de dependenta de droguri. "Il iubesc si il sustin pe Cory. Sunt incantata si mandra ca a luat aceasta decizie", a declarat Michele, pentru People.

 

 

 

De altfel, in 2011, actorul a marturisit ca "este norocos pentru ca mai este in viata" dupa ce, in adolescenta, Cory a fost dependent si de alcool. Vedeta a marturisit ca a inceput sa bea si sa fumeze de la 13 ani, iar la 16 ani s-a lasat de scoala.

 

 

Cory Monteith a jucat în comedia muzicală Glee de la debutul acesteia, iar in 2011 a castigat premiul Teen Choice pentru cel mai bun actor intr-o comedie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies