marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Credeai ca l-ai vazut in cel mai terifiant rol al lui? Posterul cu care Ralph Fiennes promite un film sangeros

Wow. Cei care credeau ca Lord Voldemort este cel mai terifiant rol al lui Ralph Fiennes au parte de o surpriza. Actorul va ateriza in cinematografe de anul viitor cu un film in care alaturi de "dusmanul sau" - Gerard Butler- promite sa distruga din temelii Roma: Coriolanus

Credeai ca l-ai vazut in cel mai terifiant rol al lui? Posterul cu care Ralph Fiennes promite un film sangeros

Actorul de 48 de ani, nominalizat de 2 ori la Oscar si-a dat pe spate fanii cu un poster in care apare mai inspaimantator ca niciodata in ipostaza soldatului roman dispretuitor, starnit de mama lui sa candideze pentru Senat.

5 filme tari de vazut in acest weekend la cinema


Coriolanus este o drama-thriller inspirata de tragedia lui William Shakespeare in regia lui Ralph Fiennes. Coriolanus (Ralph Fiennes) este un soldat curajos, un erou al Romei care insa detesta oamenii. Insa natura invata bestiile sa-si cunoasca prietenii.


Credintele sale extreme starnesc o revolta in oras, aruncand Roma intr-un haos sangeros. In urma acestui fapt, este izgonit din oras iar Coriolanus se aliaza cu dusmanul sau, Tullus Aufidius (Gerard Butler), pentru a se intoarce la Roma si a incerca sa distruga orasul.

10 FILME SENZATIONALE PE CARE SA LE VEZI IN NOIEMBRIE LA CINEMA!


Mama lui Coriolanus, Volumnia (Vanessa Redgrave), incearca inca o data sa-l manipuleze, convingandu-l sa renunte la actul sau de razbunare iar eroul o asculta. Aufidius se simte profund tradat si se intoarce impotriva lui Coriolanus. Pregatiti-va de cea mai sangeroasa poveste a lui Shakespeare. Filmul  turnat in Serbia reprezinta debutul ca regizor al lui Ralph Fiennes si a primit 4 stele din partea celor de la The Guardian si Times.


Jessica Chastain care joaca rolul lui Virgilia (nevasta lui Coriolanus) a fost premiata cu titlul de actrita anului in 2011 gratie  acestui  film la gala Hollywood Breakthrough Award.





Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies