marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Justin Timberlake, atat de impresionat de rolul sau din filmul The Social Network incat a cumparat MySpace

Arta inspira viata a declarat Justin Timberlake care impresionat de propriul rol din filmul The Social Network, a decis sa se implice in dezvoltarea My Space.

Justin Timberlake, atat de impresionat de rolul sau din filmul The Social Network incat a cumparat MySpace

Actorul/ cantaretul Justin Timberlake s-a aliat cu o companie de publicitate americana  - Specific Media pentru a cumpara reteaua de socializare MySpace pentru 35 milioane de dolari.

 
In varsta de 30 de ani, Justin l-a jucat in 2010 pe Sean Parker, unul dintre investitorii Facebook in hitul Reteaua, un film in regia lui David Fincher care spune povestea lui Mark Zuckerberg - creatorul celebrei retele de socializare Facebook.
 

"Este nevoie de un spatiu unde fanii pot interactiona cu artistii preferati.Sunt fericit sa ajut la revitalizarea MySpace, folosind platforma pentru a aduce impreuna artistii si fanii", a declarat Justin Timberlake care va avea propriul birou in sediul MySpace.


Fondat in 2003 ca un site in care fanii socializau impartasind pareri despre artisti , MySpace a fost umbrita de popularitatea in crestere a Facebook-ului. MySpace se va concentra in continuare pe muzica.

In 2005, News Corp a lui Rupert Murdoch a cumparat  MySpace pentru 580 de milioane de dolari. Site-ul a fost scos la vanzare in acest an iar Murdoch spera sa scoata pe el cel putin 100 de milioane de dolari. Pretul de vanzare actual reprezinta 6% din suma platita de News Corp acum 6 ani.


Justin Timberlake a declarat acum un an ca a fost total captivat  de povestea din spatele crearii Facebook-ului.


"L-am cunoscut pe Sean Parker ( n.r. inventatorul Napster) inainte de a incepe filmarile pentru The Social Network. Mi-au placut inteligenta si cinismul sau ca personaj in film. Cum poti sa nu-ti placa un astfel de om?

Facebook este ca o petrecere iar tu este organizatorul. Acestea sunt farmecul si intriga atunci cand ai pagina ta pe Facebook. Este lumea ta. Cand promovam filmul, am realizat ca nimeni dintre noi nu stia sa foloseasca la maximum Facebook. Reteaua sociala ramane o ipoteza, iar asta este ceea ce atrage la acest film.

Sunt ridicol de prost atunci cand vine vorba de calculator si retele de socializare, insa o asemenea unealta cum este Facebook este intotdeauna presata. Poate avea si efecte pozitive si efecte negative. Ne poate arata cat de umani, dar si cat de cruzi suntem. Accesibilitatea sa, faptul ca avem acces la poze si date personale au creat atractia Facebook" a povestit acesta.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies