marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum a fost pentru Matthew McConaughey să joace cu Kate Hudson în Cum să scapi de un tip în 10 zile?

Ambii sunt celebri și frumoși și erau și foarte disponibili la momentul filmării acestei celebre comedii. Cum a fost să joace împreună?

Cum a fost pentru Matthew McConaughey să joace cu Kate Hudson în Cum să scapi de un tip în 10 zile?
Câștigătorul premiului Oscar a stat de vorbă cu „People” cu ocazia aniversării de 50 de ani ai revistei și, venind vorba despre rolurile sale iconice, a menționat și filmul „Cum să scapi de un tip în 10 zile” – una dintre cele mai savuroase comedii în care îi dă replica lui Kate Hudson.
 
Matthew McConaughey a rememorat momentul în care și-a întâlnit colega de scenă înainte de a începe producția filmului. „Îmi amintesc că ne-am întâlnit pe terenul Paramount - cred că era pe atunci - și acele canapele de casting de genul întâlnirii, mai ales pentru comediile romantice, vrei să vezi chimia dintre cei doi protagoniști”, a spus el.


„Vrei să vezi cum se potrivesc. Nu citim prin scenariu. Nu citim replici. Ne-am simțit bine imediat unul cu celălalt, am făcut mișto unul de celălalt, ne-am luat la mișto și am râs mult. A existat un schimb de genul: „Oh, asta ar putea fi o distracție de categoria grea”. Și cred că acesta este motivul pentru care am fost distribuit și de aceea, în orice măsură, a funcționat.”



 

„How to Lose a Guy in 10 Days”

o are în centrul atenției pe jurnalista Andie Anderson (Kate Hudson), care încearcă să depășească limitele a ceea ce poate scrie la o revistă pentru femei, convingându-și șeful că poate face ca un bărbat să o părăsească în 10 zile. Între timp, Ben Barry (Matthew McConaughey) este atât de încrezător în abilitățile sale romantice încât face un pariu cu colegii săi că poate face o femeie să se îndrăgostească de el în 10 zile. Când cei doi se întâlnesc, planurile lor se întorc împotriva lor.

 


Filmul „Cum să scapi de un tip în 10 zile”/ „How to Lose a Guy in 10 Days” este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:30 și duminică de la ora 11:45.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies