marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arată acum Claire Forlani, Susan din Meet Joe Black?

Cea care le-a dat replica lui Anthony Hopkins și Brad Pitt în delicatul film „Întâlnire cu Joe Black” joacă acum într-un serial de succes.

Cum arată acum Claire Forlani, Susan din Meet Joe Black?
Ne-a emoționat cu prestația sa feminine din „Întâlnire cu Joe Black”/„Meet Joe Black”, filmul ei eveniment din 1998, în care i-a avut ca parteneri pe Anthony Hopkins, în rolul tatălui ei, și pe Brad Pitt, în rolul iubitului ei. Și nu ți se oferă oricând șansa de-a străluci alături de doi titani ai ecranului ori de-a fi sărutată de un sex simbol precum unul dintre sex simbolurile de la Hollywood!



 

 
Dar dacă actrița Claire Forlani a rămas în memoria colectivă pentru rolul ei din emblematicul și enigmaticul film al lui Martin Brest, între timp numele ei a fost asociat cu un alte succese de casă, precum serialul polițist „CSI: New York”, dar și mai recentul „Domina”.


 

 
Ce-i drept, odată cu vârsta, și tipul de rol s-a schimbat, dar e o plăcere s-o vedem evoluând în haine romane și decoruri evocând Epoca Antică în rolul Octaviei din „Domina”. Asta după ce a jucat și ca Regina Igraine în serialul „Camelot”.
 

În plan personal, este căsătorită cu actorul și producătorul Dougray Scott, pe care îl știți din „Deep Impact”, „Taken 3” și „Misiune imposibilă 2” și cu care are și un copil.


 

Dacă, însă, vă doriți s-o revedeți, filmul „Întâlnire cu Joe Black”/„Meet Joe Black” este redifuzat la Pro Cinema vineri seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 02:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies