marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arată Linda Gray, Sue Ellen din serialul Dallas, la 82 de ani?

Una dintre cele mai apreciate actrițe americane de televiziune a ajuns la o vârstă venerabilă.

Cum arată Linda Gray, Sue Ellen din serialul Dallas, la 82 de ani?
Linda Gray, mai cunoscută de publicul românesc drept Sue Ellen, partenera lui J.R. (Larry Hagman) din serialul „Dallas“, face parte din generația de actori care a colorat griul zilelor de duminică din perioada comunistă, atunci când singurul serial capitalist permis de regim era difuzat la TVR și reunea familii întregi în fața unui singur televizor, de cele mai multe ori alb-negru.
 
Și, poate că pe 12 septembrie actrița a împlinit 82 de ani, însă nici chipul, nici trupul nu-i trădează vârsta. Atentă la alimentație și la stilul de viață, Linda Gray a trecut cu grație peste toate pragurile de vârstă, făcând să pară totul doar un număr în buletin și dându-le și altor femei speranța că se poate îmbătrâni cu grație.

 
Din păcate, viața nu a fost chiar blândă cu ea. În urmă cu doi ani, în 2020, îndrăgita actriță și-a pierdut fiul, pe Jeff Thrasher, la vârstă de doar 54 de ani. Devastată de durere, Linda Gray a anunțat pe o rețea de socializare că Jeff a murit. „O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică“, a scris Linda Gray alături de o fotografie cu fiul său pedalând pe bicicletă.

 
Jeff Thrasher era fiul pe care actrița americană l-a avut din căsnicia cu regizorul artistic și fotograful Ed Thrasher. Cei doi au fost căsătoriți din 1962 până în 1983. Linda Gray mai are o fiică, Kehly, din aceeași căsătorie, pe Kehly Sloane, de 54 de ani, care-i seamănă leit și este căsătorită cu Lance Sloane.

 

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies