marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata si ce fac in prezent actorii din Independence Day, la 18 ani dupa incheierea filmarilor

In 1996, Will Smith se razboia cu extraterestrii in "Independence Day", un SF clasic, care a reprezentat un punct de reper important al carierei celebrului actor. 

Cum arata si ce fac in prezent actorii din Independence Day, la 18 ani dupa incheierea filmarilor

Alaturi de Will Smith, filmul i-a adus impreuna pe Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox si Mae Whitman.

Dupa incheierea filmarilor, Will a continuat sa se lupte cu extraterestrii in seria "Men In Black", in timp ce Vivica A. Fox s-a reprofilat mai mult pe seriale de televiziune.

Si Jeff Goldblum s-a orientat spre televiziune, fiind cunoscut, printre altele, pentru rolul detectivului Zach Nichols din "Law & Order: Criminal Intent".

La randul lui, Bill Pullman a aparut in mai multe seriale TV de succes, precum "Torchwood" sau "1600 Penn".

Mae Whitman, pustoiaca adorabila din film, are in prezent 25 de ani si o cariera de succes atat in televiziune ("Parenthood"), cat si pe marile ecrane ("The Perks of Being a Wallflower").


Dupa 18 ani de asteptare, producatorii de la Fox au dezvaluit data aparitiei Independence Day 2 si anume pe 4 Iulie 2015. La fel ca si primul Independence Day, scenariul celie de-a doua parti va fi semnat tot de Emmerich Roland impreuna cu Dean Devlin, care au dezvaluit ca filmul va avea actiunea plasata in prezent, in care omenirea a petrecut cele 2 decenii de pace dezvoltandd tehnologia lasata de extraterestri in primul film.


Este de asteptat ca in distributie sa revedem personaje din primul film ca fostul presedinte SUA Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) si absolventul MIT devenit reparator de cabluri Dave Levinson (Jeff Goldblum), dari pe Will Smith. In ciuda vestilor initiale care anuntau ca Will Smith nu va reveni pe platourile de filmare ale continuarii filmului Intependence Day, presa din Statele Unite sustine ca Will Smith se afla in negocieri pentru rolul capitanului Steven Hiller. 



Un evreu si un negru salveaza Pamantul...deci putem sa stam linistiti. Will Smith si Jeff Goldblum sunt eroii pe care nimeni nu ii uita in Independence Day, filmul care a lansat o moda a blockbusterelor apocaliptice la Hollywood in 1996. Desi filmul nu i-a impresionat pe critici, care au fost nemultumiti de cliseele si stereotipurile folosite - America iese intotdeauna invingatoare, chiar si cand adversarii sunt extraterestri, publicul s-a indragostit de aceasta pelicula. Independence Day este al 35-lea cel mai profitabil film din toate timpurile cu incasari de 817 milioane de dolari. Roland Emmerich a reusit cu primul sau film apocaliptic sa scrie istorie, devenind poate cel mai popular film despre sfarsitul lumii din ultimii 18 ani.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies