Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", un film romanesc premiat la Cannes, in premiera la Pro Cinema

Sambata seara, PRO CINEMA difuzeaza in premiera un film romanesc care a impresionat la Cannes,  "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", in regia lui Catalin Mitulescu.
 

Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii , un film romanesc premiat la Cannes, in premiera la Pro Cinema

Filmul "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" trateaza destinul unei mici comunitati din preajma Bucurestiului, in pragul Revolutiei din 1989, concentrandu-se mai ales pe schimbarile la care iau parte doi frati, Lalalilu (Timotei Duma) si Eva Matei (Dorotheea Petre).

 

 

Bucurandu-se de o priza foarte buna la public in tara, filmul a fost primit bine si in strainatate, incepand cu editia a 59-a a Festivalului International de Film de la Cannes (unde actrita Dorotheea Petre a primit premiul de interpretare feminina pentru sectiunea Un certain regard).

 

 

 

"Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" va fi difuzat sambata, 3 mai, incepand cu ora 22:15, la PRO CINEMA


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies