marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum s-a antrenat Gerard Butler pentru rolul unui fotbalist!

Starul care a cucerit pe toata lumea cu rolul din 300 si-a aratat muschii in Hawaii unde a facut surfing. Recent a terminat filmarile la drama Playing the Field unde joaca rolul unui antrenor de fotbal.

Cum s-a antrenat Gerard Butler pentru rolul unui fotbalist!

Gerard Butler a recunoscut ca s-a cam infometat pentru a reveni la forma de acum cativa ani. O serie de filme ce nu l-au solicitat prea mult i-au adus cateva kg in plus. 

"Am avut o dieta speciala si am facut exercitii intense " a marturisit actorul care a simtit pe pielea lui cat de grea este lumea sportului!

In Playing the Field, Gerard Butler joaca rolul unui fost fotbalist care isi da seama ca sportul i-a rapit prea mult din timpul pe care ar fi putut sa-l petreaca alaturi de fiul sau, asa ca decide sa antreneze echipa acestuia tocmai pentru a recupera anii pierduti. Mamicile superbe ale "elevilor" sai ii vor da batai mari de cap.

Butler joaca alaturi de Jessica Biel cu care s-a zvonit ca ar avea o relatie. Scotianul de 41 de ani a negat ca intre cei doi ar exista o poveste amoroasa.  Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones si Judy Greer mai apar si ele  in comedia care va ajunge in cinematografe in 2012.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies