marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum se apara Madonna dupa ce criticii i-au facut praf filmul W.E. Vezi trailer

Madonna a povestit pentru BBC News ca drama cu un un buget de 36 de milioane de dolari a fost o adevarata provocare pentru ea dupa ce pelicula a fost desfiintata de critici.

Cum se apara Madonna dupa ce criticii i-au facut praf filmul W.E. Vezi trailer

Filme relationate

"Nimic nu a fost usor la acest film. Totul a fost o adevarata provocare, de la echipa de productie, la scenariu si casting. Sper ca fanii sa se bucure de el " a declarat Madonna pentru BBC.

Drama "W.E." prezinta scandaloasa relatie dintre regele Edward al VIII-lea al Marii Britanii si americanca Wallis Simpson, o femeie divortata. Suveranul britanic a abdicat in 1936, dupa ce relatia lui cu Wallis Simpson a devenit de notorietate. Filmul in care apar Abbie Cornish, Andrea Riseborough si James D'Arcy a avut un buget de 36 de milioane de dolari.


"W.E.", realizat pe baza unui scenariu scris tot de Madonna, a avut premiera mondiala joi seara la Festivalul de Film de la Venetia, insa primele recenzii aparute dupa proiectia acestui lungmetraj nu sunt deloc laudative.

"Filmul nu este deloc o capodopera" a scris The Independent. Intr-un alt articol, aparut in ziarul britanic The Times se spune: "Toate scenele ar putea fi considerate foarte usor drept videoclipuri pop sau reclame la parfumuri. In «W.E.» este vorba doar de suprafete stralucitoare".

Filmul "W.E." a primit o singura stea (din cinci stele) din partea cotidianului britanic The Guardian, al carui critic de cinema Xan Brooks a declarat: "Ce film extraordinar de prost, de impopotonat si de catastrofal regizat este acesta... Regia lui este atat de lipsita de sens incat cu greu se poate numi regie de film".


Emma Pritchard Jones, critic de film pentru editia britanica a publicatiei Grazia, afirma: "In fond, filmul este la fel lipsit de substanta ca si rochia albastra din sifon pe care Wallis a purtat-o cand a luat cina cu regele".


Singurul cotidian britanic care a dat dovada de clementa fata de tentativa regizorala a cantaretei americane a fost Daily Telegraph, in a carui cronica se spune ca acest film biografic este "mai bun decat se asteptau unii" si ca "nu este lipsit de momente amuzante".


Madonna care a debutat in calitate de regizoare cu lungmetrajul "Mizerie si intelepciune/ Filth and Wisdom", in 2008 a anuntat ca isi va lansa un nou album in primavara lui 2012. Ironici, ziaristii americani se intreaba daca acesta va fi la fel de prost ca filmul recent lansat.
 

Sursa foto: Splash
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies