marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum se face un milion de dolari in 30 de secunde? Vezi ce recorduri bate Oprah Winfrey Show!

Oprah Winfrey Show va avea tarife record pentru publicitatea din ultimul episod!

Cum se face un milion de dolari in 30 de secunde? Vezi ce recorduri bate Oprah Winfrey Show!

Pe 25 mai va avea loc ultimul episod al show-ului care a facut-o celebra si miliardara pe Oprah Winfrey iar prezentatoare de  57 de ani se mai pregateste sa dea o lovitura!

Costurile pentru 30 de secunde de publicitate ajung pana la 1 milion de dolari depasind preturile pentru reclamele difuzate in timpul ultimului episod din Lost de anul trecut (900. 000 $).


Specialistii din industria publicitatii au ajuns sa compare sumele din acest an cu preturile pentru reclame din ultimul episod din Friends unde sumele rivalizau cu cele de la  finala Super Bowl ( 2 milioane de $)


7 milioane de telespectatori este audienta medie a show-ului prezentat de Oprah iar producatoarea emisiunii, Leslie Ryan, a anuntat un "adevarat spectacol" si un "eveniment unic in istoria televiziunii" pentru ultimul episod.
 

Comparativ, in Romania un minut de publicitate cumparat in timpul emisiunilor cu audienta mare nu trece de 10 000 de euro.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

În toiul zvonurilor despre divorț, JLo și Ben Affleck și-au vândut casa

Au trecut de-abia doi ani de când și-au pecetluit dragostea născută acum 20 de ani, dar deja au apărut certurile între ei, iar vânzarea casei nu face decât să pună paie pe foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies