marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum se va numi cel mai scump film din istorie!

Cele doua parti ale superproductiei The Hobbit catalogata de presa americana ca cel mai scump film din istorie au primit doua nume noi.

Cum se va numi cel mai scump film din istorie!

Producatorii New Line Cinema, Warner Bros si MGM au anuntat ca cele doua filme inspirate de romanul The Hobbit scris de J.R.R. Tolkien si regizate de Peter Jackson  vor fi lansate pe 14 decembrie 2012 si pe 13 decembrie 2013.
 

Prima parte se va numi The Hobbit: An Unexpected Journey  iar cea de a doua The Hobbit: There and Back Again.


Filmul va avea un buget de peste 540 de milioane de dolari, adica de peste 270 de milioane de dolari pentru fiecare parte.


Weekend-ul trecut  Orlando Bloom a confirmat ca se va alatura echipei de super actori care lucreaza sub comanda lui Peter Jackson.

Din distributia productiei care va fi 3D si  este anuntata ca una cu efecte speciale indraznete mai fac parte Martin Freeman (care il va juca pe eroul Bilbo Baggins), Elijah Wood va fi Frodo, Cate Blanchett – va fi Lady Galadriel, regina elfilor, Orlando Bloom - Legolas, Ken Stott - Lordului Balin, Sylvester McCoy - vrajitorul Radagast si Saoirse Ronan in rolul lui Itaril!


Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro si Peter Jackson semneaza scenariul.


Filmarile pentru superproductia The Hobbit au inceput la sfarsitul lunii martie in Noua Zeelanda. Filmul a avut nevoie de cativa ani pentru a intra in etapa filmarilor.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies