marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum va arata Bradley Cooper in remake-ul "The Crow",  filmul marcat de o tragedie cutremuratoare: moartea lui Brandon Lee

In 1994, Brandon Lee scria istorie cu filmul devenit deja legenda, "The Crow". Din pacate, actorul - fiul lui Bruce Lee- nu a mai apucat sa se bucure de succes, acesta fiind impuscat din greseala in timp ce filma pentru "The Crow".

Cum va arata Bradley Cooper in remake-ul The Crow , filmul marcat de o tragedie cutremuratoare: moartea lui Brandon Lee

In 2011, povestea barbatului ucis care reinvie pentru a-si razbuna familia ucisa in mod brutal revine pe marile ecrane, de aceasta data in rolul interpretat de Brandon Lee, este unul din actorii aflati pe val in acest moment, Bradley Cooper.

 

Tot anul s-a discutat despre remake-ul filmului lansat in 1994,care pare sa fi intrat intr-un impas,  dupa ce luna trecuta Juan Carlos Fresnadillo a parasit proiectul. Desi in vara s-a scris ca si Bradley Cooper va parasi proiectul, saptama trecuta au fost lansate pe internet primele schite cu Cooper in rolul lui Eric Draven, realizate de Diego Latorre, care  a mai lucrat la Hulk sau Fringe. Momentan, nu se stie nimic despre productie sau in ce conditii va aparea filmul, mai ales ca totul e incert, inclusiv aparitia lui Cooper.

Schitele i-au innebunit pe fani, care sunt curiosi sa vada cum va arata eroul pe care Brandon Lee l-a facut legendar, dar care i-a si adus ghinion. Brandon Lee a murit in timp ce filma la The Crow, iar la una dintre scene a fost impuscat din greseala. Arma care trebuia sa aiba gloante oarbe avea de fapt gloante reale. Cel care a continuat filmul a fost dublura sa. Lee a murit pe 31 martie 1993, moartea sa cutremurand o lume intreaga.
 

 

 

Moartea lui Brandon Lee a adus un sentiment de melancolie asupra filmului, pe care toti fanii actorului l-au vazut. Prezenta acesuia in film le-a transmis multora un seniment ciudat, mai ales ca acesta nu a mai prins sfarsitului filmului sau.

 

The Crow a fost inclus de revista Empire in topul celor mai bune 500 de filme din istorie si s-a clasat pe locul 468.



 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies