marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cupluri de la Hollywood are arata incredibil de bine impreuna si care nu ar trebui sa se desparta

Despartirile si divorturile vedetelor de la Hollywood sunt unul dintre cele mai discutate subiecte, nu putine fiind celebritatile care reusesc sa atraga atentia in acest sens, exista si cupluri care impresioneaza cu relatiile lor de lunga durata si cu casniciile care par desprinse din povesti.

Cupluri de la Hollywood are arata incredibil de bine impreuna si care nu ar trebui sa se desparta


Angelina Jolie si Brad Pitt

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare al productiei Mr. and Mrs. Smith, in 2005, iar de atunci formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Impreuna au sase copii, pe Maddox, Zahara. Shiloh, Pax si gemenii Knox si Vivienne. Chiar daca sunt impreuna de peste noua ani, Brad si Angelina s-au casatorit de-abia la sfarsitul lunii august, in cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc in Franta.

 

Jennifer Aniston si Justin Theroux

Dupa casnicia cu Brad Pitt, Jennifer Aniston pare sa-si fi gasit fericirea alaturi de Justin Theroux, cei doi fiind impreuna din mai 2011. Cateva luni mai tarziu, acestia s-au mutat impreuna, iar in august 2012 au anuntat ca s-au logodit.

 

 



Camila Alves si Matthew McConaughey

Modelul brazilian l-a intalnit pe Matthew McConaughey in 2006, cei doi logodindu-se in ziua de Craciun din 2011, iar cateva luni mai tarziu s-au si casatorit. Camila si Matthew au impreuna trei copii, pe Levi, Vida si Livingston.

 


Jenna Dewan Tatum si Channing Tatum

Jenna l-a intalnit pe Channing in 2006, la filmarile pentru Step Up. Cei doi au inceput sa se intalneasca la putin timp dupa incheierea productiei, iar in iulie 2009 s-au casatorit. In mai 2013, frumoasa actrita a adus pe lume primul copil al cuplului, pe micuta Everly.

 

Vezi mai multe aici


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies