marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 lucruri pe care nu le stiai despre Joseph Gordon-Levitt! Vezi un trailer cu o cursa nebuna pentru noul sau film: Premium Rush

Doi dintre cei mai apreciati tineri actori ai momentului Joseph Gordon-Levitt si Michael Shannon fac senzatie in  thrillerul Premium Rush al carui trailer a debutat in aceste zile si care promite adrenalina la cele mai inalte cote.

10 lucruri pe care nu le stiai despre Joseph Gordon-Levitt! Vezi un trailer cu o cursa nebuna pentru noul sau film: Premium Rush

Joseph Gordon-Levitt este Wilee un biciclist curier din New York in ale carui maini ajunge un pachet problema pe care trebuie sa-l duca in celalalt capat al orasului. Lucrurile o iau razna cand un politist corupt (Michael Shannon) il vaneaza prin oras pentru a pune mana pe informatiile din pachet. Din distributie mai fac parte Jamie Chung, Aasif Mandvi si Dania Ramirez. Pelicula este regizata de David Koepp (Ghost Town ) si se va lansa pe 13 ianuarie 2012.

Nu este singurul film cu care Joseph Gordon-Levitt ( 30 de ani) atrage atentia in ultima vreme. In aceasta toamna va lansa drama comedie 50/50 despre schimbarile drastice din viata unui barbat de 27 de ani care afla ca este bolnav de cancer. Filmul regizat de Jonathan Levine si cu Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick in rolurile principale anunta o gura proaspata de aer si interpretari spectaculoase.


Era destul de apreciat si dinainte de 2010 insa de cand a jucat in Inception, alaturi de marele Leo DiCaprio, Joseph a devenit extrem de cautat, apreciat si s-a transformat peste noapte intr-un star sexy.

Pentru  2012 in afara de thrillerul Premium Rush mai pregatste inca 3 filme mari, printre care mult asteptatul The Dark Knight Rises al lui Christopher Nolan.

10 lucruri pe care nu le stiai despre Joseph Gordon-Levitt:
 

1. Este nascut in Los Angeles( 1981) si a aparut in filme de la 6 ani. Serialul "3rd Rock from the Sun" (1996) l-a facut cunoscut si apreciat la doar 15 ani. A mai jucat in: A River Runs Through It (1992), Angels in the Outfield (1994), The Juror (1996), Halloween H20: 20 Years Later (1998), 10 Things I Hate About You (1999).

2. Bunicii sai au fost regizori si producatori iar mama sa este implicata in politica.Tatal sau a fost director de stiri pentru postul de radio Pacifica Radio.

3. Canta la tobe si la chitara si ii place sa joace fotbal.

4. A urmat cursurile de la Columbia University din New York unde a studiat franceza, insa nu a absolvit.

5. La 4 ani s-a alaturat unui grup de teatru muzical dupa care a intrat in atentia catorva agenti care l-au introdus in lumea reclamelor TV.

6. Pentru filmul Maniac din 2001, a filmat intr-un spital de boli mintale.

7. Anul trecut, actorul a trecut prin clipe grele dupa ce fratele sau ( Dan Gordon-Levitt) de care era foarte apropiat a murit la 36 de ani


8. Rolurile din Brick, Manic, Mysterious Skin, The Lookout, (500) Days of Summer si Inception l-au facut un star in plina ascensiune si i-au adus bani si aprecieri pozitive.


9. In 2008 a aparut alaturi de Claudia Schiffer intr-un pictorial fierbinte pentru revista GQ.

10. A lansat un site hitRECord.org pe care tinerii pasionati de film pot posta creatiile lor: animatii, scurt metraje, fotografii.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies