marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cybill Shepherd, la 62 de ani

Actrita din celebrul serial “Maddie si David (Moonlighting)” se mentine intr-o forma foarte buna la cei 62 de ani ai sai. Imbracata toata in rosu, Cybill Shepherd a radiat la o gala desfasurata la New York.

Cybill Shepherd, la 62 de ani

La fel de vesela ca si in anii '80, cand o interpreta pe simpatica Maddie, Cybill spune ca se simta frumoasa chiar si la 62 de ani.

Actrita a mers la eveniment impreuna cu fiica sa, si in ciuda diferentei de 30 de ani dintre ele, cele doua pareau mai degraba surori.

Cybill a marturisit ca in tinerete se temea de batranete, insa acum este extrem de multumita de felul in care arata. Gurile rele sunt insa de parere ca vedeta a vizitat de mai multe ori cabinetul chirurgului estetician, desi ea a negat mereu acest lucru, informeaza www.stirileprotv.ro citand dailymail.com

„Nu mi-e teama de batranete. Ziua in care am implinit 40 de ani a fost cel mai greu moment din viata mea. Am invatat totusi sa ma privesc altfel. Cand ma uit in oglinda, imi privesc ochii si nu ridurile. Nu sunt impotriva operatiilor estetice, dar pana acum nu am simtit nevoia sa apelez la un chirurg”, a declarat actrita.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies