marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cynthia Nixon i-a socat pe fani: de ce a ajuns de nerecunoscut Miranda din Totul despre sex

Cynthia Nixon, devenita cunoscuta dupa ce a jucat rolul Mirandei in serialul Totul despre Sex, i-a socat pe fani ieri, dupa ce a iesit pe strazile New York-ului complet cheala. Actrita de 45 de ani arata departe de imaginea cu care cucerea milioane de fane in urma cu 14 ani cand s-a lansat cel mai popular serial pentru femei.

Cynthia Nixon i-a socat pe fani: de ce a ajuns de nerecunoscut Miranda din Totul despre sex

Roscata a facut o schimbare radicala si a renuntat la podoaba capilara pentru un proiect special, piesa de teatru Wit, pusa in scena pe Broadway si in care aceasta joaca rolul unei femei bolnave de cancer. Actrita apare constant in piese de teatru pe Brodway inca din anii '80, cand si-a inceput cariera si n-a renuntat la astfel de proiecte, in ciuda faptului ca a cunoscut celebritatea pe marile ecrane si micile ecrane.

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme

In urma cu cateva saptamani, Cynhia Nixon si-a aratat cu mandrie noua infatisare la programul de dimineata al unei televiziuni americane, unde s-a dus sa promoveze piesa in care joaca, insa zilele trecute fanii au avut ocazia sa o vada pe strada, impreuna cu baietel ei de 2 ani.
 

Cynthia Nixon, alaturi de colegele ei la premiera Sex and the City 2 din 2010

 
 

Cynthia a marturisit, in direct, ca intotdeauna a fost cumva curioasa sa vada cum s-ar simti si cum ar arata cheala. In 2006, actrita a dus propria-i batalie cu cancerul. Nixon este printre actritele celebre de la Hollywood care a declarat ca este lesbiana si este logodita cu Christinne Marinoni. Insa, inainte de a recunoaste ca este gay, actrita a avut o relatie de 15 ani cu un barbat, alaturi de care are si 2 copii. La inceput acestui an, actrita a declarat pentru The New York Times ca a fost o alegere constienta si naturala sa devina lesbiana.
 


 
 

Cynthia Nixon a devenit celebra la nivel mondial dupa ce a aparut in rolul roscatei Miranda din Sex and The City, care i-a adus si un premiu Emmy pentru rol secundar, iar seriaul a fost inclus de revista TIME in topul celor mai bune seriale din toate timpurile.

 

In 2010, Nixon a aparut in seriaul The Big C si apare si intr-un episod din 30 Rock.

 

Cynthia Nixon in 2012                                                        Cynthia Nixon in 2011

 

Sursa foto: Splash/Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies