marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dacă e joi, e integrala Hotel Transilvania

O serie animată pentru cei mici, dar și pentru cei mari, cu situații amuzante și mesaje cu tâlc.

Dacă e joi, e integrala Hotel Transilvania
Bine ați venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot simți în largul lor, fără a fi deranjați de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câțiva dintre cei mai faimoși monștri ai lumii - Frankenstein cu soția, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci și mulți alții - pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naștere a fiicei sale „adolescente“, Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudați - dar universul său se va prăbuși când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel și... se va împrieteni cu Mavis.
 
Acesta este descrierea primului film din celebra și mult gustata comedie animată „Hotel Transilvania“, care îl readuce în prim-plan pe Dracula, cel mai cunoscut vampir al tuturor timpurilor, despre care unii cred că ar locui într-un castel transilvănean.


 
Celelate două filme, „Hotel Transilvania 2“ (2015) și „Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță“ (2018), care continuă aventurile ciudatei familii, le veți putea urmări în următoarele zile de joi.


 
Filmul animat „Hotel Transilvania“ (2012) este difuzat la Pro Cinema joi, de la ora 20:30 și, în reluare, vineri de la ora 12:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies