marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daca e luni, la Pro Cinema e thriller!

Senzatii tari si adrenalina, mistere si fiori de groaza - cu toate acestea se vor intalni telespectatorii in fiecare zi de luni din octombrie, la Filmul de 10, la Pro Cinema.

Daca e luni, la Pro Cinema e thriller!

articole relationate

Specii-mutant, monstri fara nume si pericole neasteptate vor putea fi intalnite si experimentate la Pro Cinema, cand, in fiecare luni, la Filmul de 10, thrillerul cu accente de horror va fi suveran.

Luni, 6 octombrie, la Filmul de 10, “Specia ucigasa” (“Mosquitoman”) demonstreaza ca erorile oamenilor de stiinta pot sa nasca, intr-adevar, monstri. Dupa ce o epidemie periculoasa a cuprins cea mai mare parte a Statelor Unite, oamenii de stiinta americani au facut cercetari pentru a contracara raspandirea virusului mortal.

Pentru ca roiuri uriase de tantari raspandesc cu usurinta virusul, riscand sa contamineze intreaga planeta, cercetatorii incearca sa creeze, pe cale artificiala, o specie noua de insecta care sa poata extermina tantarii care raspandesc molima. Insa situatia ia o turnura si mai periculoasa cand cercetatorii incearca sa testeze experimentul pe un detinut.

Acesta ataca laboratorul, iar in urma luptelor, un reactor care continea o substanta extem de periculoasa este distrus, transformand detinutul intr-un tantar urias. Omenirea este amenintata de un pericol si mai mare pentru ca, avand puteri sporite si fiind dotat cu inteligenta, omul - tantar urmareste sa perpetueze specia nou creata.

Luni, 13 octombrie, la Filmul de 10, doar cei cu adevarati indrazneti pot experimenta “Testul cu moartea” (“Larva”). William Forsythe, Vincent Ventresca si Rachel Hunter fac o descoperire alarmanta intr-un mic orasel de provincie - toate vitele din localitate sunt infestate, iar populatia se afla in pragul unei epidemii mortale.

Se pare ca larve de insecte care au suferit mutatii genetice au prins gustul carnii umane si se reproduc cu o viteza alarmanta. Ceea ce la inceput era doar o amenintare locala, se transforma fulgerator intr-un razboi pentru supravietuirea omenirii.

“Atacul furnicilor” (“Glass trap”) este declansat pe 20 octombrie, la Filmul de 10. Personajele interpretate de C. Thomas Howell si Stella Stevens (castigatoare a premiului Globul de Aur) vor infrunta un atac mortal al unor insecte mutant. O armata de furnici care au suferit mutatii genetice ataca oamenii aflati intr-un zgarie-nori. Prizonierii din infernul de sticla trebuie sa se lupte pe viata si pe moarte pentru supravietuire, inainte ca furnicile-mutant sa-I extermine pe toti.

Nominalizat la premiul Emmy pentru efecte speciale, “Mamutul” (“Mammoth”), Filmul de 10 difuzat de Pro Cinema luni, 27 octombrie, ii are ca protagonisti pe Tom Skerritt (de doua ori nominalizat la premiul Globul de Aur), Vincent Ventresca si Summer Glau (cunoscuta din serialul “Terminatorul: Razboiul continua”). 17 ore despart un mic orasel din Louisiana, dar si intreaga omenire de apocalipsa. De aceasta data, amenintarea vine din spatiul extraterestru.

Cand forma extraterestra se intruchipeaza intr-un mamut disparut in urma cu 40.000 de ani si incepe sa distruga tot ce-i apare in cale, autoritatile guvernamentale isi dau seama de pericol si decid ca nu trebuie irosita nici o secunda. Agentii speciali Powers si Whitaker au la dispozitie fix 17 ore pentru a inlatura cumplita amenintare si pentru a salva planeta de la dezastru.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies