marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dacă e vineri, e Seara Heist: cine e „Omul din interior“?

Denzel Washington, Clive Owen şi Jodie Foster vin în „Inside Man“, de la 22.15.

Dacă e vineri, e Seara Heist: cine e Omul din interior ?
Serile Heist continuă cu un film semnat de regizorul Spike Lee, „Omul din interior“/„Inside Man“ (2006), despre asediul unei bănci cu luare de ostatici. Avându-i în distribuţie pe cu Denzel Washington, Clive Owen şi Jodie Foster, cei trei sunt piesele unui puzzle complicat: un poliţist, un hoţ de bănci şi un broker influent.
 
Acţiunea debutează cu patru oameni costumaţi care pătrund pe culoarele unei bănci din Manhattan, New York, aflată în vestita intersecţie dintre Wall Street şi Broadway, pentru a pune în aplicare jaful perfect. Şi, ca la orice jaf la vedere, sunt luaţi ostatici şi zeci de clienţi ai băncii, care să le asigure hoţilor un obiect de negociere cu poliţia.
 
Denzel Washington apare în rolul lui Keith Frazier, un detectiv nou promovat, care trebuie să-l convingă pe criminalul genial Dalton Russell (Clive Owen) să se predea, în timp ce Madeleine White (Jodie Foster) intervine în ecuaţie, având în spate oameni influenţi din Manhattan. Cumva, însă, şeful hoţilor este mereu cu un pas înaintea negociatorilor, asta în timp ce Madeleine încearcă să obţină ceva de importanţă capitală. Cu toate acestea, hoții par să tergiverseze în mod intenționat negocierile, când ar trebui să se grăbească să intre în acțiune. 

 

 
Produs cu un buget de 45 de milioane de dolari şi filmat de-a lungul a 39 de zile, filmul îi mai are în distribuţie pe regretatul Sir Christopher Plummer, Willem Dafoe, Chiwetel Ejiofor şi Kim Director şi a reuşit să aibă încasări de 186 de milioane de dolari.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies