marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dakota Johnson, declaratii surprinzatoare de la filmarile urmatoarelor filme Fifty Shades of Grey: ce a dezvaluit despre scenele de sex

Dakota Johnson se afla in aceasta perioada in turneul de promovare al celui de-al doilea film din seria "Fifty Shades", numit "Fifty Shades Darker".

Dakota Johnson, declaratii surprinzatoare de la filmarile urmatoarelor filme Fifty Shades of Grey: ce a dezvaluit despre scenele de sex

Fifty Shades of Grey este o trilogie cunoscuta pentru scenele picante, insa actrita principala, cea care o joaca pe Anastasie Steele spune ca "nu facem sex, doar simulatm, dar dupa ce am simulat asta timp de 7 ore, mi-a ajuns, nu mai vreau. Scenele de sex sunt intodeauna ciudate si nu este nimic comfortabil" a declarat actrita pentru Independent.

Dakota Johnson si Jamie Dornan filmeaza in aceasta perioada urmatoarele doua capitole din trilogia fenomen: Fifty Shades Darker si Fifty Shades Freed, bazate pe romanele erotice de succes scrise de E.L. James.

Alaturi de ei joaca si Hugh Dancy, care va interpreta rolul pshihologului lui Christinan Grey, John Flynn. Si Kim Basinger face parte din distributie, in rolul partenerei de afaceri a lui Christian Grey si prima femeie care l-a introdus in mediul sado-maso, Elena Lincoln.

James Foley va regiza urmatoarele doua filme, dupa ce Sam Taylor-Johnson a renuntat la proiect in urma certurilor constante pe care le-a avut cu scriitoarea E.L.James in timpul colaborarii la primul film.


Fifty Shades Darker se va lansa pe 10 februarie 2017.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies