marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dana Rogoz, una dintre cele mai stralucitoare aparitii la Gala Premiilor Gopo

Luni seara www.procinema.ro va tine la curent cu cele mai hot momente si aparitii de la Gala Premiilor GOPO 2012. Anul trecut actrita Dana Rogoz a avut parte de unul dintre cele mai stralucitoare momente de pe covorul rosu la noaptea filmului romanesc. 

Dana Rogoz, una dintre cele mai stralucitoare aparitii la Gala Premiilor Gopo

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


In ultimii ani, Dana Rogoz a fost inclusa pe lista celor mai elegante si stilate vedete din Romania. Anul trecut, actrita a impresionat cu tinuta ei de la Premiile Gopo. Aparitia ei din 2011 merita comparata cu cea a Angelinei Jolie de la Gala Premiilor Oscar din acest an. Mai ales ca momentul Angelinei Jolie de la Oscar a fost unul dintre episoadele favorite ale Danei Rogoz din cadrul ceremoniei. Pozele cu piciorul Angelinei Jolie au facut inconjurul planetei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU DANA ROGOZ!


Dana Rogoz a castigat, sambata, la gala Uniunii Cineastilor din Romania (UCIN), premiul pentru interpretare feminina la categoria scurtmetraj. Dana Rogoz a jucat in scurtmetrajul "Incearca sa nu clipesti", in regia lui Radu Dragomir, iar prestatia ei in rolul Andreea a fost apreciata de juriului UCIN, format din Calin Stanculescu - presedinte, Gabriel Kosuth, Ada Pistiner, Victoria Marinescu, Mihai Surubaru si Ioana Popescu, secretar juriu.
 

Filmul a mai fost recompensat cu premiul pentru imagine, acordat lui Cosmin Bumbut.


"Premiul acesta a fost una dintre cele mai frumoase surprize din viata mea. Este primul meu premiu pentru interpretare si am fost coplesita de emotie cand l-am primit, mai ales ca nu m-am asteptat o secunda la asta. Mi se pare extrem de emotionant sa afli ca mai multi romani cunoscatori si iubitori de film iti apreciaza prestatia", a declarat  actrita.


De asemenea, filmul "Incearca sa nu clipesti" (Try not to blink) a fost selectionat si a participat, in perioada 4 - 13 noiembrie 2011, la Festivalul de Film din Salonic (Grecia). Scurtmetrajul spune povestea un baiat care cunoaste o fata in sala de asteptare a unui spital si incepe sa flirteze cu ea. El afla intamplator ca ea e suspecta de o boala grava, dar ea nu stie nimic.
 

 

Tulburat, o urmareste prin oras pana seara, cand se reintalnesc intr-o cafenea. Viata e formata din momente: momentul in care ai un accident, momentul in care iti astepti randul la doctor, momentul in care cunosti pe cineva. Fiecare moment iti poate schimba radical viata. Chiar daca stai nemiscat si incerci sa nu clipesti.


Pe Dana Rogoz romanii din afara tarii o pot urmari prezentand emisiunea "De Suflet" in fiecare sambata, de la ora 20.30, la Protv International. Dana Rogoz i-a cucerit pe romani de la o varsta frageda, cand era cunoscuta sub numele de Abramburica, in emisiunea pentru copii Abracadabra, la 9 ani.

 

Dana Rogoz s-a nascut pe 25 septembrie 1985, in Bucuresti. La varsta de 3 ani s-a alaturat grupului Mininsong, iar in 1994 a devenit membru al emisiunii Abracadabra de pe PROTV. In 2003, Dana Rogoz a aparut in filmul "Dulcea sauna a mortii", in regia lui Andrei Blaier.  Timp de 5 ani, intre 2002 si 2007, a facut parte din gasca nebuna din  "La Bloc", serialul de comedie care a avut un succes nebun la public. In 2010, a dublat in romana personajul lui Barbie din Toy Story 3, animatia care a obtinut premiul Oscar pentru cel mai bun film animat in 2011.


Gala Premiilor Gopo 2012, se va desfasura la Platinum Business&Convention Center si va transmisa in direct si in exclusivitate pe TV de ProCinema pe 26 martie 2012, de la ora 19:00. Unul dintre cele mai savuroase momente ale galei, cel al sosirii invitatilor pe covorul rosu va fi relatat si in acest an de Amalia Enache si Mircea Solcanu. Acestia vor avea misiunea de a le oferi telespectatorilor informatii despre peliculele aflate in cursa, dar si detalii despre starea de spirit a nominalizatilor si a celor care vor inmana premii pe scena celei de-a sasea editii a galei.
 


 

Sursa: Facebook


Ce regizor crezi ca ar trebui sa primeasca trofeul la Premiile Gopo 2012? (82 voturi)
Cristi Puiu - "Aurora"
19.51%
Adrian Sitaru - "Din dragoste cu cele mai bune intentii"
14.63%
Bogdan George Apetri - "Periferic"
2.44%
Catalin Mitulescu - "Loverboy"
63.41%

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies