marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig, cel mai convingator actor de actiune al anului 2008

Actorul britanic Daniel Craig, care il interpreteaza pe agentul James Bond in “Quantum of Solace”, a fost desemnat cel mai convingator actor de actiune din 2008 de catre cititorii revistei Hello!.

Daniel Craig, cel mai convingator actor de actiune al anului 2008

Competitia pentru prima pozitie a clasamentului a fost acerba. Obtinand 27% din voturi, Craig a castigat primul loc, la mica distanta insa de Shia LaBeouf (“Eagle Eye”), care a adunat 25% din voturile publicului.

A treia pozitie a topului a fost disputata de Christian Bale si Robert Downey Jr. Numai 20 de voturi l-au plasat pe interpretul lui Batman din “Cavalerul negru” pe locul trei, in defavoarea lui Downey, starul din “Iron Man”.

Cititorii revistei britanice i-au inclus in topul celor mai convingatori actori de actiune si pe James McAvoy (“Wanted”) – locul cinci si Brendan Fraser (“Mumia: Mormantul Imparatului Dragon”) – locul sase.

Ben Barnes, al carui prim rol important a fost in filmul “Cronicile din Narnia: Printul Caspian”, a intrat direct pe pozitia a saptea in clasament, in timp ce Mark Wahlberg (“Max Payne”), Will Smith (“Hancock”) si Harrison Ford (“Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal”) au ocupat ultimele locuri din top.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies