marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Unde este celebrul Aston Martin? Fanii sunt uimiti dupa ce au vazut noua imagine cu Daniel Craig din Skyfall, al 23-lea film din seria James Bond

Seria James Bond este cea mai longeviva franciza din istorie. Interpretat de 7 actori, agentul 007 este unul din cele mai celebre personaje. Anul acesta, la 50 de ani de la prima pelicula din serie, va fi lansata Skyfall, al treilea film cu Daniel Craig in rolul celebrului spion.

Unde este celebrul Aston Martin? Fanii sunt uimiti dupa ce au vazut noua imagine cu Daniel Craig din Skyfall, al 23-lea film din seria James Bond

Noua serie a adus cateva schimbari fata de celelalte filme. Mai serioase si mai dure, noile pelicule au fost criticate pentru ca le lipseste umorul, insa fanii sunt in continuare innebunit dupa aventurile periculoase ale agentului 007.

Zilele trecute, Daniel Craig a fost surprins de papparazzi pe platourile de filmare de la Skyfall. Si daca fanii se asteptau sa il vada la volanul celebrul Aston Martin, Daniel Craig se afla la volanul unui Range Rover mai putin extravagant.

Pelicula a avut mari probleme cu bugetul, care a fost restrans la 200 de milioane de $, iar filmarile din China si Bali au fost anulate, iar Turcia va fi singura tara straina in care se va filma.

O sursa a declarat pentru Daily Mail: "Au fost alese mai multe tari pentru a turna Skyfall, dar din cauza problemelor financiare si tehnice, a trebuit sa renuntam si sa filmam doar in Turcia. Dar Marea Britanie ne ofera niste peisaje senzationale, asa ca fanii vor avea de ce sa se bucure".

In Skyfall, loialitatea lui James Bond (Daniel Craig) fata de M (Judy Dench) este pusa la incercare atunci cand evenimente din trecutul acesteia incep sa o bantuie.

Atunci cand MI6 este atacata, agentul 007 trebuie sa vaneze si sa distruga amenintarea, chiar daca are de pierdut totul.

Regizat de Sam Mendes, cel de-al 23-lea film al francizei si are o distributie formata din Javier Bardem, Berenice Marlohe, Naomie Harris, Judi Dench, Ralph Fiennes, Albert Finney si Ben Whishaw .


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies